Pocky Almond Taste 43.5 g
Pocky Almond Taste 43.5 g
Pocky Almond Taste 43.5 g
Pocky Almond Taste 43.5 g

Pocky Almond Taste

43.5 g
19,95 kr.

(458,62 kr. kg)

Inkl. moms

De er som skabt i himmelen! Æsken indeholder to enkeltserveringspakker med Pockys af premium kvalitet, bestående af sprøde kiksdstænger omgivet af blød, sød mælkechokolade og knasende, ristede mandelstykker. Kombinationen af sød, saltet og umamismag gør denne Pocky svær at slå. 

Allergener (indeholder)
Glute​n, Mælk, Nødder
Allergener (kan indeholde)
​Jordnødder
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Thailand
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

23-04-2019

Batchkode :

2342019

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.