Oreo Thins Salted Caramel Creme 287 g
Oreo Thins Salted Caramel Creme 287 g
Oreo Thins Salted Caramel Creme 287 g
  Oreo Thins Salted Caramel Creme 287 g
  Oreo Thins Salted Caramel Creme 287 g
  Oreo Thins Salted Caramel Creme 287 g

  Oreo Thins Salted Caramel Creme

  287 g
  Ikke på lager
  69,95 kr.
  Inkl. moms

  Giv dig selv en lækker pause med disse Oreo Thins med creme med smag af saltet karamel, en let og ny variant af den klassiske favorit for millioner af mennesker rundt om i verden. Den søde og salte karamel skaber en uforglemmelig sandwich-småkage. Disse tynde Oreos med saltkaramel er en ny variant af din yndlingssmåkage til at dyppe i mælk. Oreo Thins med saltet karamel-creme har puttet smagen, du kender og elsker ned i en delikat, ny småkage med en endnu sprødere tekstur, som krummer mindre, indeholder færre kalorier og som tilmed er overdreven lækker at dyppe i mælk.

  Ingredienser
  beriget mel, HVEDEmel, Niacin (B3-vitamin), jern, thiamin (vitamin B1), riboflavin (Vitamin B2) [E101], folsyre (vitamin B9), sukker, palmeolie, rapsolie, højfruktose majssirup, salt, natriumhydrogencarbonat [E500], SOJAlecithin [E322], tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, kunstige aromastoffer, Allura Red AC (Red 40) [E129] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], naturlige aromaer
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Karamel
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2164 KJ / 517 Kcal. Protein: 3,4 g. Kulhydrat: 72,4 g. -heraf sukkerarter: 37,9 g. Fedt: 20,7 g. -heraf mættede fedtsyrer: 6,9 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,86 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken