Oreo Thins Bites Coconut 48 g

Oreo Thins Bites Coconut

48 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
24,95 kr.

(519,79 kr. kg)

Inkl. moms

OREO Thins Bites Fudge Dipped Coconut Creme er en skøn, tynd og sprød uimodstålig snack med en let sødme. Overtrukket af lækker karamel, som hverken er for tungt eller sødt, og det lækre lag af kokosnøddecreme i midten gør dem til en perfekt snack.

OREO Thins bidderne har den ideelle størrelse for en snack. Den opretstående pose er genlukkelig, hvilket gør den ideel som en let og praktisk snack på farten. 

Allergener (indeholder)
Glute​n, Mælk, Soja
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Smag
Kokosnød
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.