Oreo Peanut Butter Creme 432 g
Oreo Peanut Butter Creme 432 g
Oreo Peanut Butter Creme 432 g
Oreo Peanut Butter Creme 432 g

Oreo Peanut Butter Creme

432 g
1 Anmeldelser
Der er desværre ikke nok varer på lager
69,95 kr.

(161,92 kr. kg)

Inkl. moms

Oreos er en af de bedst sælgende, amerikanske kiks i Danmark på grund af deres lækre chokoladesmag og uforglemmelige sprøde tekstur. Oreos er velkendte for at have et udvalg af cremede fyld, og denne kiks med smagen af peanutbutter-creme er en af vores bedst sælgende produkter. Et perfekt match mellem sød chokolade og cremet lækker peanutbutter, der kan nydes af alle aldre.

Allergener (indeholder)
Glute​n, Jordnødder, Soja
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Canada
Smag
Jordnøddesmør
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

god kombination
elsker kombinationen af ​​chokolade og jordnøddesmør.
d.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.