Oreo Chocolate Peanut Butter Pie 345 g
Oreo Chocolate Peanut Butter Pie 345 g
Oreo Chocolate Peanut Butter Pie 345 g
Oreo Chocolate Peanut Butter Pie 345 g
  Oreo Chocolate Peanut Butter Pie 345 g
  Oreo Chocolate Peanut Butter Pie 345 g
  Oreo Chocolate Peanut Butter Pie 345 g
  Oreo Chocolate Peanut Butter Pie 345 g

  Oreo Chocolate Peanut Butter Pie

  345 g
  Ikke på lager
  69,95 kr.
  Inkl. moms

  Inspireret af den berømte, amerikanske tærte med chokolade og jordnøddesmør. De gyldne Oreo-småkager er lagt sammen til en sandwich sammen med smagen afKeebler, og indeholder en dejlig creme af chokolade og jordnøddesmør. Dette indre af chokolade og jordnøddesmør er simpelthen en drømmekombination.

  Ingredienser
  sukker, beriget mel, HVEDEmel, Niacin (B3-vitamin), jern, thiamin (vitamin B1), riboflavin (Vitamin B2) [E101], folsyre (vitamin B9), palmeolie, rapsolie, JORDNØDDESMØR, JORDNØDDER, bomuldsfrøolie, SOJAbønneolie, salt, fuldkornsHVEDEmel, højfruktose majssirup, maltodextrin, kakao, natriumhydrogencarbonat [E500], monocalciumfosfat [E341], karamel [E150a], glukosesirup, SOJAlecithin [E322], invertsukker, kunstige aromastoffer, naturlige aromaer
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Jordnødder, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Canada
  Smag
  Jordnøddesmør
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2020 KJ / 483 Kcal. Protein: 3,4 g. Kulhydrat: 72,4 g. -heraf sukkerarter: 37,9 g. Fedt: 20,7 g. -heraf mættede fedtsyrer: 5,2 g. Kostfibre: 3,4 g. Salt: 0,78 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken