Oreo Birthday Cake Golden 432 g
Oreo Birthday Cake Golden 432 g
Oreo Birthday Cake Golden 432 g
Oreo Birthday Cake Golden 432 g
Oreo Birthday Cake Golden 432 g
Oreo Birthday Cake Golden 432 g

Oreo Birthday Cake Golden

432 g
1 Anmeldelser
Der er desværre ikke nok varer på lager
69,95 kr.

(161,92 kr. kg)

Inkl. moms

Hold en lækker pause med Golden Oreo Birthday Cake - en favorit hos millioner af mennesker rundt omkring i verdenen. Helt og aldeles snackvenlig. Denne Oreo-variant har et fødselsdagskagefyld mellem den fristende smag af to, lettere søde, gyldne vafler, hvad der gør dem til mælks yndlingskiks. Den genforseglelige pakke holder dine Oreos friske til en snack derhjemme, på kontoret eller på farten

Allergener (indeholder)
Glute​n, Soja
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Tema
Fødselsdag
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Oreo
Oreo. Lækkert. Yummu
d.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.