Oreo Birthday Cake 432 g
Oreo Birthday Cake 432 g
  Oreo Birthday Cake 432 g
  Oreo Birthday Cake 432 g

  Oreo Birthday Cake

  1 Anmeldelser
  432 g
  Ikke på lager
  69,95 kr.
  Inkl. moms

  Disse Oreo Birthday Cake Cookies indeholder en ny, skæg smag, der smager som en sand fødselsdagskage proppet ind i de klassiske Oreo kiksevafler.

  Ingredienser
  sukker, beriget mel, HVEDEmel, Niacin (B3-vitamin), jern, thiamin (vitamin B1), riboflavin (Vitamin B2) [E101], folsyre (vitamin B9), palmeolie, rapsolie, kakao, højfruktose majssirup, natriumhydrogencarbonat [E500], monocalciumfosfat [E341], salt, SOJAlecithin [E322], kunstige aromastoffer, chokolade, naturlige aromaer, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], Allura Red AC (Red 40) [E129] *, erythrosine (FD&C Red 3) [E127]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Tilsætningsstoffer
  Ingen kunstige smagsstoffer
  Tema
  Fødselsdag
  Smag
  Vanilje, Kage, Chokolade
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  De er farlig!!!
  PAS PÅ! Disse er så lækker, at jeg næsten har besluttet at forbyde dem fra mit hjem. Normalt spiser jeg ikke meget kiks, men jeg har allerede tømt denne pakke. De er farlig!!!!
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken