Nabisco Fig Newtons 56 g
Nabisco Fig Newtons 56 g
Nabisco Fig Newtons 56 g
  Nabisco Fig Newtons 56 g
  Nabisco Fig Newtons 56 g
  Nabisco Fig Newtons 56 g

  Nabisco Fig Newtons

  56 g
  På lager
  14,95 kr.
  Inkl. moms

  Vær ægte og lækker med Newtons småkager, som er produceret af fuldkorn og ægte frugt. Disse klassiske figenkager, der er gode at tygge på, er blevet nydt af millioner af mennesker gennem et århundrede. Saftig, gylden kage, som omgiver et lækkert frugtfyld, som er lavet af de fineste, fyldige figner.

  Ingredienser
  figner, HVEDEmel, sukker, beriget mel, Niacin (B3-vitamin), jern, thiamin (vitamin B1), riboflavin (Vitamin B2) [E101], folsyre (vitamin B9), majssirup, invertsukker, vegetabilsk olie, SOJAbønneolie, rapsolie, palmeolie, delvist hydrogeneret bomuldsfrøolie, salt, natriumhydrogencarbonat [E500], calciumlactat [E327], æblesyre [E296], SOJAlecithin [E322], natriumbenzoat [E211], svovldioxid [E220] , naturlige aromaer, kunstige aromastoffer
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Mexico
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1494 KJ / 357 Kcal. Protein: 3,6 g. Kulhydrat: 75 g. -heraf sukkerarter: 42,9 g. Fedt: 7,1 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 3,6 g. Salt: 0,85 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  03-09-2021

  Batchkode :

  MM201 15:21 A

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken