Meiji Rich Matcha Cream Biscuits 96 g
Meiji Rich Matcha Cream Biscuits 96 g
Meiji Rich Matcha Cream Biscuits 96 g
Meiji Rich Matcha Cream Biscuits 96 g
  Meiji Rich Matcha Cream Biscuits 96 g
  Meiji Rich Matcha Cream Biscuits 96 g
  Meiji Rich Matcha Cream Biscuits 96 g
  Meiji Rich Matcha Cream Biscuits 96 g

  Meiji Rich Matcha Cream Biscuits

  96 g
  Ikke på lager
  39,95 kr.
  Inkl. moms

  Disse vidunderlige, fyldige Matcha småkager fra Meiji vil kilde smagsløgene hos enhver fan af grøn te! Den lidt bitre, beroligende smag af matcha tebladene, og den søde, cremede chokolade, virker så godt sammen. Kagerne er Oreo-agtige, idet de består af tyk creme lavet af 51 % ren matchapulver, pakket imellem to kakaosmåkager.

  Ingredienser
  HVEDEmel, kakaosmør, SØDMÆLKspulver, vegetabilsk fedtstof, kakaopulver, matcha grøn te pulver, salt, SOJAlecithin [E322], aromaer, rosmarinekstrakt [E392]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Japan
  Farve
  Grøn
  Smag
  Ananas, Grøn Te
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2192 KJ / 524 Kcal. Protein: 6,4 g. Kulhydrat: 63 g. -heraf sukkerarter: 30 g. Fedt: 27 g. -heraf mættede fedtsyrer: 15 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,52 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken