Lyons Viscount 98 g
Lyons Viscount 98 g
Lyons Viscount 98 g
Lyons Viscount 98 g

Lyons Viscount

98 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
19,95 kr.

(203,57 kr. kg)

Inkl. moms

Burtons Viscount Mint er en aristokrat i kiksverdenen og har i mange år været en grundpille på det britiske tebord. Perfekt med en kop te. Denne sværvægts-lækkerbid vil med sikkerhed tilfredsstille selv den mest småsultne kikse-elsker. Den består af finbagt kiks med et mint-cremelag omgivet af mælkechokolade og indpakket i en formidabel folie, der kan fjernes for fornøjelsen.

Ingredienser
fortificeret HVEDEmel, HVEDEmel, calciumcarbonat [E170], jern, Niacin (B3-vitamin), thiamin (vitamin B1), sukker, palmeolie, kakaomasse, vegetabilsk fedtstof, salfedt, sheasmør, illipefedt, mango kernel, kokum, valle, vallederivater (MÆLK), SOJAlecithin [E322], aromaer, vegetabilsk olie, rapsolie, glukosesirup, natriumhydrogencarbonat [E500], dinatriumdiphosphat [E450], salt
Allergener (indeholder)
Glute​n, Mælk, Soja
Allergener (kan indeholde)
Nødder
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Storbritannien
Mærkninger
Egnet for vegetarer, GMO-fri
Tilsætningsstoffer
Ingen kunstige farvestoffer, Ingen kunstige konserveringsmidler, Ingen kunstige smagsstoffer
Farve
Grøn
Smag
Mynte/Mint/Pebermynte
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 2194 KJ / 525 Kcal. Protein: 4,5 g. Kulhydrat: 61,6 g. -heraf sukkerarter: 38,2 g. Fedt: 28,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 15,3 g. Kostfibre: 1,8 g. Salt: 0,5 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.