Lyons Viscount 98 g
Lyons Viscount 98 g
  Lyons Viscount 98 g
  Lyons Viscount 98 g

  Lyons Viscount

  98 g
  På lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Burtons Viscount Mint er en aristokrat i kiksverdenen og har i mange år været en grundpille på det britiske tebord. Perfekt med en kop te. Denne sværvægts-lækkerbid vil med sikkerhed tilfredsstille selv den mest småsultne kikse-elsker. Den består af finbagt kiks med et mint-cremelag omgivet af mælkechokolade og indpakket i en formidabel folie, der kan fjernes for fornøjelsen.

  Ingredienser
  fortificeret HVEDEmel, HVEDEmel, calciumcarbonat [E170], jern, Niacin (B3-vitamin), thiamin (vitamin B1), sukker, palmeolie, kakaomasse, vegetabilsk fedtstof, salfedt, sheasmør, illipefedt, mango kernel, kokum, valle, vallederivater (MÆLK), SOJAlecithin [E322], aromaer, vegetabilsk olie, rapsolie, glukosesirup, natriumhydrogencarbonat [E500], dinatriumdiphosphat [E450], salt
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer, GMO-fri
  Tilsætningsstoffer
  Ingen kunstige farvestoffer, Ingen kunstige konserveringsmidler, Ingen kunstige smagsstoffer
  Farve
  Grøn
  Smag
  Mynte/Mint/Pebermynte
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2194 KJ / 525 Kcal. Protein: 4,5 g. Kulhydrat: 61,6 g. -heraf sukkerarter: 38,2 g. Fedt: 28,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 15,3 g. Kostfibre: 1,8 g. Salt: 0,5 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  28-02-2022

  Batchkode :

  L1039 07:50

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken