Kabaya Panda Shaped Chocolate Biscuits 42 g
Kabaya Panda Shaped Chocolate Biscuits 42 g
Kabaya Panda Shaped Chocolate Biscuits 42 g
Kabaya Panda Shaped Chocolate Biscuits 42 g
Kabaya Panda Shaped Chocolate Biscuits 42 g
Kabaya Panda Shaped Chocolate Biscuits 42 g

Kabaya Panda Shaped Chocolate Biscuits

42 g
1 Anmeldelser
Der er desværre ikke nok varer på lager
24,95 kr.

(594,05 kr. kg)

Inkl. moms

Denne genforseglelige pakke er fyldt med sprøde chokoladekiks, som er toppet med et vidunderligt lag af hvid og mørk chokolade, formet som en af de 70 forskellige pandaansigter. Disse lækkerier i mundrette bidder er fantastiske at dele ud eller til at nyde alene. Eller hvorfor ikke bruge dem som dekorationer på din egen hjemmebag?

Allergener (indeholder)
Glute​n, Mælk, Æg, Soja
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Japan
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Absolut yndlings kiks
Elsker disse kiks, de er mine yndlings kiks nogensinde. Jeg vil bestemt fortsætte med at købe disse herfra! Hurtig levering - Det er bare perfekt. er såååå glad, tak
d.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.