Hostess Star Spangled Cupcakes 45 g
Hostess Star Spangled Cupcakes 45 g
  • Nedsat pris
Hostess Star Spangled Cupcakes 45 g
Hostess Star Spangled Cupcakes 45 g

Hostess Star Spangled Cupcakes

45 g
4,98 kr. 9,95 kr. -50%

(110,67 kr. kg)

Inkl. moms

Hostess skuffer ikke med deres nye cupcake, som ikke bare indeholder et lækkert cremefyld, men også en sød, blå glasur samt små stykker stjernekrymmel i farverne rød og hvid – de røde, hvide og blå farver symboliserer det amerikanske flag!

Allergener (indeholder)
Glute​n, Mælk, Soja, Æg
Advarsel
* Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

12-12-2018

Batchkode :

042821000 118X

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.