Goldfish Crackers Pizza 187 g

Goldfish Crackers Pizza

187 g
39,95 kr.

(213,64 kr. kg)

Inkl. moms

Uanset om du har børn eller selv er forblevet et forvokset barn, vil du elske denne Goldfish Flavour Pizza, der er fyldt med pizzasmag. Goldfish kiks indeholder ingen kunstige farver eller smagsforstærkere. De har 0 i transfedtsyrer, og ligger lavt på mættede fedtsyrer. Så næste gang du får brug for en snack, tag fat i nogle Goldfish kiks. Snacken der smiler tilbage

Ingredienser
beriget mel, HVEDEmel, Niacin (B3-vitamin), jern, thiamin (vitamin B1), riboflavin (Vitamin B2) [E101], folsyre (vitamin B9), rapsolie, solsikkeolie, tomatpulver, cheddarost, kultiveret skummetMÆLK, salt, enzymer, natriumhydrogencarbonat [E500], krydderier, paprikaekstrakt [E160c], monocalciumfosfat [E341], Løgpulver
Allergener (indeholder)
Glute​n, Mælk
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Smag
Pizza
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1879 KJ / 449 Kcal. Protein: 9,6 g. Kulhydrat: 64,1 g. -heraf sukkerarter: 3,2 g. Fedt: 16 g. -heraf mættede fedtsyrer: 3,2 g. Kostfibre: 3,2 g. Salt: 1,84 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

01-11-2019

Batchkode :

DP2978 17:08

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.