Combos Sweet & Salty Chocolate Fudge Pretze 170 g

Combos Sweet & Salty Chocolate Fudge Pretze

170 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
34,95 kr.

(205,59 kr. kg)

Inkl. moms

De gode folk hos Combos er trådt et skridt tilbage fra deres almindelige udvalg af lækker, saltet smag og ladet deres søde tand få frit løb! Ny Combos Sweet'n' Salty kombinerer kraftig, sød smag med en saltstangs knas og et lækkert centrum af chokoladekaramel!

Allergener (indeholder)
Glute​n, Soja
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Smag
Chokolade
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

iKiosk bruger cookies til at tilpasse indhold, annoncer og andre tjenester.