Cadbury Fingers Orange

  Cadbury Fingers Orange

  114 g
  På lager
  29,95 kr.
  Inkl. moms

  Ingredienser: MÆLK, HVEDEmel (calcium, jern, niacin, thiamin), sukker, vegetabilske fedtstoffer (palme, salfedt og shea), kakaosmør, kakaomasse, delvist inverteret sukkersirup, emulgator (E442, SOJAlecithin, E476), appelsinolie, salt, hævemidler: E503, E500, aromaer.

  Allergi: indeholder GLUTEN, MÆLK og SOJA. Kan indeholde NØDDER.

  Opbevaringsforskrift: tørt og køligt.

  Oprindelsesland: Storbritannien.

  Nettovægt: 114g.

  Næringsindhold pr. 100g:
  Energi:2139 kJ / 511 Kcal.
  Fedt:27 g.
  -heraf mættede fedtsyrer:15 g.
  Kulhydrat:60 g.
  -heraf sukkerarter:34 g.
  Protein:7,4 g.
  Salt:0,46 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  28-08-2021

  Batchkode :

  ZBC020485 06:16

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken