Cadbury Fingers 114 g
Cadbury Fingers 114 g
Cadbury Fingers 114 g
Cadbury Fingers 114 g
Cadbury Fingers 114 g
  Cadbury Fingers 114 g
  Cadbury Fingers 114 g
  Cadbury Fingers 114 g
  Cadbury Fingers 114 g
  Cadbury Fingers 114 g

  Cadbury Fingers

  1 Anmeldelser
  114 g
  På lager
  29,95 kr.
  Inkl. moms

  Sprøde kiks omgivet af Cadbury mælkechokolade. Knasende kiksfingre dyppet i Cadbury mælkechokolade. Hvis du har lyst til en chokoladekiks... Så vælg Cadbury! Vi har kombineret nationens yndlingschokolade med et centrum af knasende chokoladekiks... En lækker lille snack, som kan nydes når som helst på dagen!

  Ingredienser
  MÆLK, sukker, kakaosmør, kakaomasse, vegetabilsk fedtstof, palmefedt, salfedt, sheasmør, ammoniumphosphatider [E442], SOJAlecithin [E322], polyglycerolpolyricinoleat [E476], aromaer, HVEDEmel, calciumcarbonat [E170], jern, Niacin (B3-vitamin), thiamin (vitamin B1), palmeolie, invertsukkersirup, salt, ammoniumcarbonat (hjortetaksalt) [E503], natriumhydrogencarbonat [E500]
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Glute​n, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Farve
  Blå
  Tema
  Tak, Jul
  Smag
  Chokolade
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  DE er perfekte
  Perfekt til at gnaske på af sig selv, eller ( endnu bedre ! ) dunk ind i nogle te. De er en dejlig blanding af sprøde kiks og søde, søde mælkechokolade .
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  20-11-2021

  Batchkode :

  ZBC0210741 02:16

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken