Cadbury Fabulous Fingers 110 g
Cadbury Fabulous Fingers 110 g
Cadbury Fabulous Fingers 110 g
  Cadbury Fabulous Fingers 110 g
  Cadbury Fabulous Fingers 110 g
  Cadbury Fabulous Fingers 110 g

  Cadbury Fabulous Fingers

  110 g
  På lager
  29,95 kr.
  Inkl. moms

  Sprøde kiks med chokoladesmag fuldstændig dækket af hvid chokolade og mælkechokolade.
  Chokoladekiksfingre med to lag af fløjlsblød Cadbury hvid og mælkechokolade, Chocolicious Fabulous Fingers er ikke ordinære kiks. Sprøde chokoladekiks dyppet i et lag saftig hvid chokolade omgivet af fløjlsblød Cadbury mælkechokolade - de gør enhver begivenhed fantastisk.

  Ingredienser
  MÆLK, sukker, kakaosmør, kakaomasse, vegetabilsk fedtstof, palmefedt, salfedt, sheasmør, SOJAlecithin [E322], polyglycerolpolyricinoleat [E476], aromaer, LAKTOSE, MÆLKeproteiner, HVEDEmel, calciumcarbonat [E170], jern, Niacin (B3-vitamin), thiamin (vitamin B1)
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Mærkninger
  Egnet for vegetarer
  Farve
  Blå
  Tema
  Tak, Jul
  Smag
  Chokolade
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2238 KJ / 536 Kcal. Protein: 6,8 g. Kulhydrat: 59 g. -heraf sukkerarter: 50 g. Fedt: 30 g. -heraf mættede fedtsyrer: 17 g. Kostfibre: 1,6 g. Salt: 0,32 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  16-10-2021

  Batchkode :

  ZBC0210251 08:23

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken