Cadbury Double Chocolate Delight 7 Pack - 175 g
  Cadbury Double Chocolate Delight 7 Pack - 175 g
  Cadbury Double Chocolate Delight

  Cadbury Double Chocolate Delight

  7 Pack - 175 g
  Ikke på lager
  44,95 kr.
  Inkl. moms

  Blød, let kage med en midte af glat kakaocreme og overtrukket med skøn, Cadbury chokolade. Kagesandwich overtrukket med mælkechokolade og fyldt med et blødt cremefyld.

  Ingredienser
  sukker, glukose-fruktosesirup, HVEDEmel, ÆG, rapsolie, skummetMÆLKspulver, kakaosmør, kakaomasse, vegetabilsk fedtstof, sheasmør, palmefedt, fugtighedsbevarende middel (glycerol), kartoffelstivelse, fedtreduceret kakaopulver, vallepermeatpulver (fra MÆLK), MÆLKefedt, ammoniumphosphatider [E442], mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], SOJAlecithin [E322], ÆGGEhvide, dinatriumdiphosphat [E450], natriumhydrogencarbonat [E500], salt, xanthangummi [E415], aromaer
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Æg, Mælk, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder
  Fri for allergi
  Glutenfri, Æggefri, Mælkefri, Sojafri, Nøddefri
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1897 KJ / 453 Kcal. Protein: 5,6 g. Kulhydrat: 57 g. -heraf sukkerarter: 40 g. Fedt: 22 g. -heraf mættede fedtsyrer: 8,3 g. Kostfibre: 1,7 g. Salt: 0,55 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken