Arnott's Cheddar Shapes 175 g

  Arnott's Cheddar Shapes

  175 g
  Ikke på lager
  39,95 kr.
  Inkl. moms

  Tilfredsstil din lækkersult med de nye og forbedrede former, som nu har krydderi på begge sider og den bagte kikseform indeholder mere smag end nogensinde før. Nyd den skønne smag af cheddar med disse cheddarformer fra Arnotts, som er fulde af smag. Disse rektangulære kiksesnacks i mundrette bidder er tynde, sprøde og spækket med den lækre smag af cheddar.

  Ingredienser
  HVEDEmel, ost, MÆLKefaststoffer , salt, palmeolie, gær, autolyseret gærekstrakt, BYG, BYGmaltekstrakt, HVEDEstivelse, sukker, naturlige aromaer, bagepulver, krydderier, SENNEP, vegetabilske og planteekstrakter, SOJAlecithin [E322], alpha - tocopherol [E307], ascorbylpalmitat og ascorbylstearat [E304]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk, Soja, Sennep
  Allergener (kan indeholde)
  Æg, Nødder, Sesamfrø
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Australien
  Smag
  Ost
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2000 KJ / 478 Kcal. Protein: 11,7 g. Kulhydrat: 58,4 g. -heraf sukkerarter: 1,2 g. Fedt: 21,1 g. -heraf mættede fedtsyrer: 6,7 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 1,9 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken