7 Days Double Vanilla Strawberry 110 g

  7 Days Double Vanilla Strawberry

  110 g
  På lager
  11,95 kr.
  Inkl. moms

  Croissanter fyldt med jordbær- og vaniljecreme, individuelt indpakkede og lige til at spise. De bløde croissanter fra 7days er en dejlig kombination af blød croissant-dej og et overdådigt, cremet fyld. De er skønne som morgenmad eller som en snack på farten. Det er en perfekt snack “når som helst”. Nyd den som tilbehør til morgenkaffen, når du lige mangler energi ud på eftermiddagen eller som dessert.

  Ingredienser
  HVEDEmel, vegetabilsk olie, palmeolie, solsikkeolie, sukker, glukose-fruktosesirup, gær, salt, mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], vanillin, citronsyre [E330], calciumpropionat [E282], kaliumsorbat [E202], naturlige aromaer, vanilje, skummetMÆLKspulver, dextrose, ætanol (ethanol) [E1510], ÆGGEblomme, polyglycerolestere af fedtsyrer [E475], natriumcarboxymethylcellulose [E466], trinatriumfosfat [E339], phosphorsyre [E338], LAKTOSE, jordbær, pektin [E440], monocalciumcitrat / dicalciumcitrat [E333]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Æg, Mælk
  Allergener (kan indeholde)
  Nødder, ​Jordnødder, Sesamfrø, Selleri
  Fri for allergi
  Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Fri for svovldioxid, Sojafri
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Polen
  Smag
  Jordbær, Vanilje
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1885 KJ / 452 Kcal. Protein: 7 g. Kulhydrat: 42 g. -heraf sukkerarter: 17 g. Fedt: 28 g. -heraf mættede fedtsyrer: 14 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,42 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  21-09-2021

  Batchkode :

  85575 50395

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken