iKiosk Pakkekalender

24 stk - 1150 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
399,00 kr.

(346,96 kr. kg)

Inkl. moms

Danmarks sødeste pakkekalender = iKiosk julekalender. Her får du nemlig et lækkert udvalg af 24 forskellige snacks fra USA, UK og Japan. Vi har udvalgt 24 håndplukket delikate gaver til sokken over pejsen, der med sikkerhed skaber glæde hos din kæreste, bror, mor eller bare hos dig selv. Vores pakkekalender er smukt præsenterede i en pink papæske med iKiosks logo. produkterne lægges ovenpå en stykke silkepapir, som holdes på plads af træuld. Som en fin afslutning, følger der et flot ovale til og fra etiketter i gammel guld, med plads til at skrive din egen, håndskrevne tekst.

Cirka størrelse af pakkekalender: Bredde 34 cm, dybde 24 cm, højde 14 cm.

Brug den som pakkekalender eller julekalender og glæd både små og store.

Allergener (indeholder)
Æg, Mælk, Sennep, Nødder, Jordnødder, Soja, Glute​n
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Tema
Jul
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.