Jul

17 varer

Hvad er bedre end jul? Slik måske, men hvad er bedre end slik? Det er juleslik! Alt fra små skumfidus-juletræer til slikstokke med bacon smag, vi har alle de søde lækkerier, du vil kunne ønske og mere. Her vil du finde årstidsbestemte julesliksudgaver og slik med juletema fra hele verdenen. Shop i blandt vores sæsonslik med det samme. Når det fø...

Hvad er bedre end jul? Slik måske, men hvad er bedre end slik? Det er juleslik! Alt fra små skumfidus-juletræer til slikstokke med bacon smag, vi har alle de søde lækkerier, du vil kunne ønske og mere. Her vil du finde årstidsbestemte julesliksudgaver og slik med juletema fra hele verdenen. Shop i blandt vores sæsonslik med det samme. Når det først er væk, vil det ikke være tilbage i et helt år!

Mindre
Mere
Viser 1 - 17 af 17 produkter
 • Cadbury Snowbites 43 g
  -50%
  Available
  Cadbury Snowbites
  43 g

  Disse Cadbury Snow Bites er lettere større end en Malteser og består af Cadbury Dairy Mælk indre med en knasende skal omgivet af flormelis. Når du først tager et bid af Cadbury Snow Bites, vil du opleve en kølende oplevelse på grund af flormelissen, og idet du gumler på skallen, vil det efterfølges af den velkendte smag af Cadbury Dairy mælkechokolade. 

  5,98 DKK 11,95 DKK -50%
 • M&M's White Peppermint 226.8 g M&M's White Peppermint 226.8 g
  Available
  M&M's White Peppermint
  226.8 g

  Disse White Chocolate Peppermint M&M's er lækre og bløde! Peppermint M&M's er lavet med hvid chokolade, der smager af pebermynte. Disse Peppermint M&M's har røde og hvide farver.

  59,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Wonka Frosty Nerds 141 g Wonka Frosty Nerds 141 g
  Available
  Wonka Frosty Nerds
  141 g

  Wonka Frosty Nerds er en lækker, farverig, knasende juleudgave af den klassiske slik fra Willy Wonkas fantastiske verden. Disse mundfulde smager af kirsebær, vandmelon og punch og er fantastiske til at komme i julesokken denne jul.

  21,95 DKK
 • Wonka Everlasting Gobstopper Snowballs 141 g Wonka Everlasting Gobstopper Snowballs 141 g
  Available
  Wonka Everlasting Gobstopper Snowballs
  141 g

  Hilsner fra selveste Willy Wonka. Storartede produkter er nu på lager for din skyld. Mange velsmagende lækkerier venter dig. Indeni denne fantastiske WONKA Everlasting Gobstopper Snowballs Theater Candy pakke vil du finde mystiske og suveræne overraskelser, der vil fortrylle, fascinere og henrykke dig uden lige. Så stå ikke bare der med åben mund. Værsgo!...

  21,95 DKK
 • Twizzlers Holiday Pull 'n' Peel King Size 119 g
  -50%
  Available
  Twizzlers Holiday Pull 'n' Peel King Size
  119 g

  Bid ind i disse festlige røde, grønne og hvide pull 'n' peel Twizzlers! Med lækker kirsebær, grønt æble og lemonadesmag. Kun tilgængelig i en begrænset periode i højtidssæsonen. 

  14,98 DKK 29,95 DKK -50%
 • Hershey's Holiday KISSES SPECIAL DARK Mildly Sweet Chocolate 240 g
  Available
  Hershey's Holiday KISSES SPECIAL DARK Mildly Sweet Chocolate
  240 g

  Disse luksuriørse Special Dark Hershey's Kisses er perfekte til at snacke på, bage med eller til at komme i din slikskål under denne festlige højtid! Blød og dekadent mørk chokolade Kisses pakked ind i lilla folie. Hver dag fortjener en Kiss – Specielt under jul!

  59,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Whoppers Dinosaur Eggs 113 g
  Available
  Whoppers Dinosaur Eggs
  113 g

  Whoppers fans kan fryde sig i denne festigle højtidssæson over disse morsomme dinosauræg Whoppers! Nyd den sprøde, maltede slik omgivet af blød mælkechokolade pudset til med en slikskal. 

  24,95 DKK
 • Fluffy Stuff North Poles Cotton Candy 57 g Fluffy Stuff North Poles Cotton Candy 57 g
  -50%
  Available
  Fluffy Stuff North Poles Cotton Candy
  57 g

  Lækker Jordbær og Blue Razz candyfloss i en strålende højtidspose er en vidunderlig gave i julestrømpen. Enhver candyfloss-elsker vil fornøjes over at modtage denne pose! 

  9,98 DKK 19,95 DKK -50%
 • Reese's Pieces Holiday Reindeer 76 g
  -50%
  Available
  Reese's Pieces Holiday Reindeer
  76 g

  Dette er et supernuttet lækkeri for Reese's Pieces fans nu til Jul – en rensdyrspose chokofyldt med Reese’s Pieces! Det er den ideelle gave til at komme i julestrømpen eller til at give din ven, kollega eller med-Reese’s fan. Reese's Pieces, til dem der ikke kender dem, er chokoladeskaller fyldt til randen med Reese’s verdenskendte peanut butter.

  14,98 DKK 29,95 DKK -50%
 • Red Bird Cotton Candy Puffs 113 g
  Available
  Red Bird Cotton Candy Puffs
  113 g

  Red Bird pose med slik med candyflosssmag er fantastiske på arbejde eller derhjemme. Red Bird Cotton Candy Puffs er individuelt indpakkede bløde slik med en forfriskende candyflosssmag, som gør dem ideelt til at dele ud til dine kunder. Lavet med rigtig rørsukker, glutenfri og uden de mest typiske allergener. 

  21,95 DKK
 • Red Bird Assorted Fruit Puffs 113 g
  Available
  Red Bird Assorted Fruit Puffs
  113 g

  Red Bird Assorted Puffs er perfekte til at genfylde din slikskål eller slikbøtte for dine kunder. Tilgængelig i et udvalg af smag herunder Peppermint, Lemon, Green Apple, Wintergreen, Strawberry, Orange, Grape, Peach, Blueberry, Butterscotch, Watermelon, Cream Penny, Cotton Candy og Passion Fruit (smag vil variere i hver pose).

  21,95 DKK
 • Red Bird Birthday Cake Puffs 113 g
  Available
  Red Bird Birthday Cake Puffs
  113 g

  Det er altid tid til at fejre med vores Red Bird Birthday Cake slik. Denne pose indeholder individuelt indpakkede slik, så du kan nyde dem på farten eller dele dem med dine venner som et sødt lækkeri. Red Bird Birthday Cake slik er lavet med 100% rørsukker og er altid glutenfrie. 

  21,95 DKK
 • M&M's Holiday Mint Share Size 80.2 g
  Available
  M&M's Holiday Mint Share Size
  80.2 g

  Dræb to fluer med et smæk af sæsonpassende Mint Christmas M&M’s. De røde, grønne og hvide ikoniske slik ser dejlig festlige ud i dine jule slikskål, mens den vinterlige smag minder dig om årene med underlig mad og gode tider. 

  24,95 DKK
 • Peppermint Candy Tree 80 g Peppermint Candy Tree 80 g
  -50%
  Available
  Peppermint Candy Tree
  80 g

  9,98 DKK 19,95 DKK -50%
 • Santas Beard Pops 80 g Santas Beard Pops 80 g
  -50%
  Available
  Santas Beard Pops
  80 g

  Ho-ho-ho! Vis din bedste julemands efterligning frem mens du nyder denne lækre slikkepind formet som Julemandens skæg! Håndlavede julemandsskæg-slikkepinde er perfekte i julesokken! Hver skæg er 3.24” lang. Total højde med stangen er 6”. 

  9,98 DKK 19,95 DKK -50%
 • Cadbury Snow Bites 90g 90 g
  -50%
  Available
  Cadbury Snow Bites 90g
  90 g

  9,98 DKK 19,95 DKK -50%
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere