Jul

Hvad er bedre end jul? Slik måske, men hvad er bedre end slik? Det er juleslik! Alt fra små skumfidus-juletræer til slikstokke med bacon smag, vi har alle de søde lækkerier, du vil kunne ønske og mere. Her vil du finde årstidsbestemte julesliksudgaver og slik med juletema fra hele verdenen. Shop i blandt vores sæsonslik med det samme. Når det først er væk, vil det ikke være tilbage i et helt år!

Red Bird Cotton Candy Puffs 113 g Red Bird Cotton Candy Puffs 113 g 2
Tilgængelig
Slik

Red Bird Cotton Candy Puffs

Red Bird
113 g
21,95 kr.
Red Bird pose med slik med candyflosssmag er fantastiske at spise på arbejde eller derhjemme. Red Bird Cotton Candy Puffs er individuelt indpakket, blødt slik med en forfriskende candyflosssmag, som gør det ideelt til at dele ud til dine kunder. Lavet med rigtig rørsukker, glutenfri og uden de mest typiske allergener.
Red Bird Assorted Fruit Puffs 113 g Red Bird Assorted Fruit Puffs 113 g 2
Tilgængelig
Slik

Red Bird Assorted Fruit Puffs

Red Bird
113 g
21,95 kr.
Red Bird Assorted Puffs er perfekte til at genfylde din slikskål eller slikbøtte til dine kunder. Tilgængelig i et udvalg af smagsvarianger, herunder: Peppermint, lemon, green apple, wintergreen, strawberry, orange, grape, peach, blueberry, butterscotch, watermelon, cream penny, cotton candy og passion fruit (smagene varierer i hver pose)
Red Bird Soft Peppermint Puffs 113 g Red Bird Soft Peppermint Puffs 113 g 2
Tilgængelig
Slik

Red Bird Soft Peppermint Puffs

Red Bird
113 g
21,95 kr.
Red Bird Peppermint Puffs er individuelt indpakket, blødt slik med en forfriskende pebermyntesmag, hvad der gør dem perfekte til at dele ud til dine kunder som tak. Bliv forfrisket efter ethvert måltid med smagfulde, naturlige, Red Bird Southern Refresh bløde pebermynteslik. Blød og mintagtigt slik, der vil smelte i munden og er individuelt indpakket for...
Red Bird Birthday Cake Puffs 113 g
Tilgængelig
Slik

Red Bird Birthday Cake Puffs

Red Bird
113 g
21,95 kr.
Det er altid tid til en fejring med vores Red Bird Birthday Cake slik. Denne pose indeholder individuelt indpakket slik, så du kan nyde dem på farten eller dele dem med dine venner som en sød lækkerbisken. Red Bird Birthday Cake slik er lavet med 100 % rørsukker, og er altid glutenfrie.
 2
  • Nedsat pris / -25%
Tilgængelig
Slik

Candy Shot Glass

50 g
14,96 kr. 19,95 kr.
Du kan på perfekt vis rulle shotsglasset på dit ansigt, før du drikker af det, som Geena Davis i "The Long Kiss Goodnight" (et trick som de fleste festaber under 35 ikke kender til). Men nu kan du i sandhed forbløffe dine med-tosser, når du tager et shot og så... spiser det! Et Peppermint Candy Shot Glass er perfekt med snaps, crème de menthe eller enhver...
 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Slik

Peeps Snowmen

Peeps
31 g
7,98 kr. 15,95 kr.
Fra producenten af Peeps originale Marshmallow-kyllinger! Disse nuttede snemænd smelter i munden, når du gnasker på dem. Disse fortryllende Marshmallow Snowmen, der er drysset med let, hvid sukker og dekoreret på smuk vis, vil lysne enhvers højtid op!
 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Slik

Peeps Christmas Trees

Peeps
31 g
7,98 kr. 15,95 kr.
Disse dejlige juletræer er fantastiske gaver, der passer under dit eget juletræ ... Eller endnu bedre, send dem til dine medarbejdere som en tak for alt deres hårde arbejde. Uanset deres formål vil disse fortryllende Marshmallow Christmas Trees, der er drysset med let grønt sukker og dekoreret på smuk vis med frostings-ornamenter, lysne enhvers højtid op!
 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Slik

Brach's Filled Raspberries

Brach's
269 g
19,98 kr. 39,95 kr.
Lækre hindbærformede stykker bolche med et blødt centrum af hindbær. Denne klassiker med det blodige udseende er en højtidsfavorit år efter år som tilfører en lys og festlig nuance til din slikskål og højtidsomgivelser.
 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Slik

Brach's Holiday Mix

Brach's
269 g
19,98 kr. 39,95 kr.
En overdådig blanding af bolcher med lyse og farverige højtidsfavoritter i mange former. En smuk tilføjelse til en bakke med småkager, et peberkagehus eller slikskålen.
 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Slik

Brach's Jelly Bells

Brach's
312 g
19,98 kr. 39,95 kr.
Kan du høre bjælderne synge? Julemanden er på vej! Brachs Jelly Bells med den skønne kirsebær- og limesmag er lækre. En farverig og berømt form, du kan bruge til højtidens bagværk, kager, småkager og peberkagehuse. Mulighederne er uendelige.
 2
  • Nedsat pris / -50%
Tilgængelig
Chokolade

Brach's Cherry Cordials

Brach's
187 g
24,98 kr. 49,95 kr.
Nyd disse lækre og ægte maraschino kirsebær i en cremet fondant og indkapslet i mælkechokolade. Hver æske indeholder 36 kirsebærlikører. Disse festlige slikfavoritter er skønne at give som gave eller at putte i slikposen til festen.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.