Japanske chokolade

Japan fik først smag for chokolade under den amerikanske besættelse, da amerikanske styrker delte forskellige slik ud til japanske børn. Siden da eksploderede chokoladens popularitet i Japan, og et strålende og farverigt udvalg blev udbudt. Mange af disse byder vi nu også på her hos iKiosk.

Kit Kat Mount Fuji Strawberry Cheesecake 120 g Kit Kat Mount Fuji Strawberry Cheesecake 120 g 2
  • Ny
Tilgængelig
79,95 kr.
Mini Kit Kat med jordbær cheesecake Mount Fuji er en Kit Kat, som ikke udelukkende føres i Japan, men som dog har en overbevisende japansk stil. Disse søde mini Kit Kats smager helt specielt med deres unikke jordbær cheesecake og chokoladesmag, og så er de i en Mount Fuji-inspireret pakke, som også viser kirsebærblomster og Tokyo Tower. Dette er en 9 stk...
Kit Kat Mini Hojicha Roasted Green Tea 12 Pack - 139 g Kit Kat Mini Hojicha Roasted Green Tea 12 Pack - 139 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Kit Kat Mini Hojicha Roasted Green Tea

Kit Kat
12 Pack - 139 g
89,95 kr.
Kom med til Japan med KitKat og denne eksklusive chokolade med en indpakning og smag inspireret af de traditionelle japanske teblade ved navn Houjicha. Houjicha er en en meget speciel japansk te, som er helt unik på grund af, at den tilberedes i en porcelænsskål over varmt kul, hvor almindelig japansk te normalt bliver dampet.
Hi-Chew Acai 50 g Hi-Chew Acai 50 g 2
Tilgængelig
Slik

Hi-Chew Acai

Hi-Chew
50 g
15,95 kr.
Nyd en hel ferie af smag med denne lancering af den nye HI-CHEW. New HI-CHEW Açaí afgiver præcis den optimale smag med sine ægte chia-kerner. Açaí-bær er med sit høje indhold af antioxidanter, kendt for at være en slags supermad, og har en forfriskende, lækker frugtsmag. Hver eneste Açaí-stang indeholder 10 individuelt indpakkede karameller, hvilket gør...
Kit Kat Strawberry 12 Pack - 135 g Kit Kat Strawberry 12 Pack - 135 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Kit Kat Strawberry

Kit Kat
12 Pack - 135 g
89,95 kr.
Små jordbærstykker indkapslet i småkage med jordbærsmag, giver en luksuriøs jordbærsmag. Chokoladebar med små stykker jordbær. Denne Kit Kat slår dig omkuld med sin kraftige jordbærsmag. Den minder så meget om et friskplukket jordbær, at du helt sikkert vil blive vild med den.
Kit Kat Raspberry 12 pack - 135 g Kit Kat Raspberry 12 pack - 135 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Kit Kat Raspberry

Kit Kat
12 pack - 135 g
89,95 kr.
1 Anmeldelser
Forbered dig på et brag af umiskendelig hindbærsødhed med Nestles hindbær Kitkats. Den hindbærfyldte chokolade, der omgiver hver af disse mini Kitkats i en pose, lige til at dele ud af, er mere end delikat og mindre overvældende sød i forhold til andre snacks med hindbærsmag. Det gør den ideel til voksne smagsløg (selvom børn også lader til at elske dem)
Kit Kat Matcha Green Tea 13 pack - 147 g Kit Kat Matcha Green Tea 13 pack - 147 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Kit Kat Matcha Green Tea

Kit Kat
13 pack - 147 g
89,95 kr.
2 Anmeldelser
Kitkat med matcha grøn tesmag i en pakke lige til at dele ud af er et af Japans mest populære og unikke lækkerier. Disse Kitkats, der er lavet med færre sødemidler, så de appelerer til voksne smagsløg, består af flere lag af Kitkats varemærke - sprød vaffelkiks - omgivet af sød, matcha grøn te med en hvid chokoladeskal

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.