Japansk Slik

22 varer

Vores asiatiske snacks byder på lige netop den følelse af ”mmmm”, din mund har brug for. Vi fører et bredt sortiment af japanske snacks, du kan gnaske, tygge og gumle i. Fra det saltede til det uimodståelig søde, tilfredsstiller vores asiatiske snacks selv den mest glubende appetit.

Viser 1 - 22 af 22 produkter
 • Coris Assorted Chewing Gum 38 g Coris Assorted Chewing Gum 38 g
  Available
  Coris Assorted Chewing Gum
  38 g

  Der er ikke nogen grund til at skulle vælge blandt dine yndlings tyggegummismage med denne multismagspakke. Den indeholder fem minipakker med forskellige tyggegummismage (vindrue, æble, banan, blandede frugter og sodavand) i forskellige, skægge former. Dette er tyggegummi, der vil efterlade dig nostalgisk med tanker om dine yngre dage.

  24,95 DKK
 • Coris Soft Bubble Gum Lemon Soda 14 g Coris Soft Bubble Gum Lemon Soda 14 g
  Available
  Coris Soft Bubble Gum Lemon Soda
  14 g

  Disse tyggegummikugler med citronsodavandsmag har et blødt indre af colapasta. Coris Soda Gum præsenterer en bakke med tre tyggegummikugler, hver af dem indeholdende en svampet midte med sodavandsmag. Tyggegummikuglerne leveres på en lille, plastikbakke. Men pas på! En af de tre smagfulde tyggegummigodter er i virkeligheden et supersurt stykke slik i...

  9,95 DKK
 • Hi-Chew Cherry 50 g Hi-Chew Cherry 50 g
  Available
  Hi-Chew Cherry
  50 g

  Sød med et hint af surhed - det er grunden til, kirsebær er en af de højst elskede frugter, og det er også derfor, smagen og teksturen af en sød cherry HI-CHEW bør nydes.

  15,95 DKK
 • Hi-Chew Grape 50 g Hi-Chew Grape 50 g
  Available
  Hi-Chew Grape
  50 g

  Den rige, luksuriøse smag af friske vindruer er én, der skal nydes langsomt - og når du får fat i de bløde, tyggevenlige Grape HI-CHEWs, kan du nyde dem dagen lang.

  15,95 DKK
 • Lotte Black Black Caffeine Chewing Gum 26 g Lotte Black Black Caffeine Chewing Gum 26 g
  Available
  Lotte Black Black Caffeine Chewing Gum
  26 g

  Black Black er et japansk tyggegummi, der er kendt for et af dets ingredienser, koffein! Disse tyggegummistykker har en kulgrå farve og en fantastisk, stærk mintsmag. I Japan er de, på grund af deres koffeinstyrke, anbefalet af berygtede mænd.

  19,95 DKK
 • Kracie Popin Cookin Bento DIY Candy Kit 29 g Kracie Popin Cookin Bento DIY Candy Kit 29 g
  Available
  Kracie Popin Cookin Bento DIY Candy Kit
  29 g

  En sød lækkerbisken for den sande bento-fan. Dette supernuttede sæt giver dig redskaber, du kan lave perfekte, søde og unikke mini-bento lækkerier med. Med onigiri med sodavandssmag og karaage-kylling med appelsinsmag er det en fantastisk, sjov familieaktivitet for både voksne og børn, som efterfølgende kan spises!

  59,95 DKK
 • Kracie Popin Cookin Cake Shop DIY Kit 26 g
  Available
  Kracie Popin Cookin Cake Shop DIY Kit
  26 g

  Skab fantastiske, snørklede kageformet slik med Kracies Popin' Cookin' kagebutik slik-kit. Dette kit er sjovt og lærerigt, og kommer med alt det, du har brug for til at lave bløde stykker slik med jordbær- og vaniljesmag i form af isvafler, søde tærter og vaffelkager, herunder isvafler og en pose, du kan bruge til at dekorere med.

  59,95 DKK
 • Kracie Popin Cookin Gummy Land DIY Candy Kit 27 g Kracie Popin Cookin Gummy Land DIY Candy Kit 27 g
  Available
  Kracie Popin Cookin Gummy Land DIY Candy Kit
  27 g

  Gå ikke glip af denne skøre og sjove, japanske slik-oplevelse! Popin' Cookin' Gummy Land er et japansk gør-det-selv slik-kit. Den indeholder alt det, du har brug for til at lave dine egne, 100 % spiselige frugtvingummier i nuttede former. Pulverposer er inkluderet i røde, blå og gule farver. Bland dem med vand og derefter med hinanden for at skabe en...

  59,95 DKK
 • Kracie Soft Soda DIY Candy Kit 25 g
  Available
  Kracie Soft Soda DIY Candy Kit
  25 g

  Dette gør-det-selv slik-kit indeholder tre numererede poser, to med slikpulver med sodavandssmag og én med farverige og brusende sodavandsstykker, samt en speciel bakke med et aftageligt målebæger. Bland de to slikpulvere med vand og omdan på magisk vis deres konsistens og farver. Dyp slikken i slikstykkerne for at lave dit eget lækre og farverige...

  34,95 DKK
 • Kracie Soft Grape DIY Candy Kit 23 g
  Available
  Kracie Soft Grape DIY Candy Kit
  23 g

  Dette gør-det-selv slikkit indeholder tre numererede poser, to med slikpulver med druesmag og en med farverige og brusende druestykker. Desuden også en speciel bakke med et aftageligt målebæger. Bland de to slikpulvere med vand og omdan på magisk vis deres konsistens og farver. Dyp slikken i slikstykkerne for at lave dit eget, lækre, farverige drueslik.

  34,95 DKK
 • Coris Cola Soft Centred Chewing Gum 12 g
  Available
  Coris Cola Soft Centred Chewing Gum
  12 g

  Disse bløde tyggegummikugler med colasmag har et blødt indre af en colapasta. Tyggegummikuglerne kommer i en lille plastikbakke. Men pas på! En af de tre lækre tyggegummikugler er i virkeligheden et super-surt stykke slik, som bare er forklædt.

  9,95 DKK
 • Coris Fue Ramune Grape Whistle Candy 22 g Coris Fue Ramune Grape Whistle Candy 22 g
  Available
  Coris Fue Ramune Grape Whistle Candy
  22 g

  Det her er en nostalgisk, japansk type slik! Placer disse Ramune limonadepulverringe med rød vindruesmag mellem dine læber og pust. Slik der fløjter! Indeholder også nuttede pakker med tegninger og gaver som fx farverige plastikringe!

  16,95 DKK
 • Coris Fue Ramune Plain Whistle Candy 21 g
  Available
  Coris Fue Ramune Plain Whistle Candy
  21 g

  Dette japanske slik er formet som polo-mints, men smager som ramune, en traditionel, japansk læskedrik, der minder om limonade. Hvert stykke slik har et lille hul i midten, som kan bruges til at fløjte igennem.

  16,95 DKK
 • Lotte Fusen No Mi Blueberry Chewing Gum 35 g
  Available
  Lotte Fusen No Mi Blueberry Chewing Gum
  35 g

  Hvis du elsker at lave kæmpe tyggegummibobler samt elsker slik med frugtsmag, er det her muligvis lige noget for dig. Disse tyggegummikugler kommer i smagsvarianterne: Blåbær, sur blåbær og yoghurtsmag, og er blevet gjort ekstra strækbar, så du kan lave nogle imponerende bobler. Hvor stor en boble kan du puste?

  19,95 DKK
 • Coris Grape Soft Centred Chewing Gum 14 g
  Available
  Coris Grape Soft Centred Chewing Gum
  14 g

  Bløde tyggegummikugler med druesmag og et svampet indre af druepasta. Tyggegummikuglerne kommer i en lille plastikbakke. Men pas på! En af de tre lækre tyggegummikugler er i virkeligheden et super-surt stykke slik, som bare er forklædt. Tør du prøve, om du er heldig?

  9,95 DKK
 • Coris Soda Soft Centred Chewing Gum 12 g
  Available
  Coris Soda Soft Centred Chewing Gum
  12 g

  Tyggegummikugler med læskedriksmag (japansk ramune) og et blødt sodavandsindre. Tyggegummikuglerne leveres i en lille plastikbakke. Pas på! En af de tre lækre tyggegummikugler er faktisk sur skjult som sød. Tag chancen!

  9,95 DKK
 • Coris Peach Soft Centred Chewing Gum 12 g
  Available
  Coris Peach Soft Centred Chewing Gum
  12 g

  Bløde tyggegummikugler med ferskensmag, der indeholder et blødt, mildt ferskenindre. Tyggegummikuglerne leveres i en lille plastikbakke. Det unikke ved dette slik er, at en af de tre kugler har en sur smag, men ingen ved hvilken. Tag chancen!

  9,95 DKK
 • Hi-Chew Kiwi 50 g Hi-Chew Kiwi 50 g
  Available
  Hi-Chew Kiwi
  50 g

  Hi-Chew kiwi er produceret med rigtig frugtjuice og puré, og tilføjer den samme levende farve og friske smag, som du finder i kiwifrugter, men med den sensationelle tekstur, som Hi-Chew-fans elsker. Hvert eneste stykke er individuelt indpakket, og indeholder rigtige chiafrø, som er en overbevisende efterligning af rigtige kiwifrø, idet både teksturen og...

  15,95 DKK
 • ORION Matcha Green Tea Candy Sticks Matcha Cigarette 14 g
  -50%
  Available
  ORION Matcha Green Tea Candy Sticks Matcha Cigarette
  14 g

  En fuldtræffer af sød matchasmag! Denne nuttede, lille æske indeholder seks pindeformede stykker bolcher med matchasmag. Dette slik var oprindelig designet som et værktøj til at hjælpe i kampen for at holde op med at ryge, men slikket er også fantastisk at nyde i løbet af dagen. De er lavet af rigtig matcha, og er ideelle for enhver, som elsker den...

  7,48 DKK 14,95 DKK -50%
 • Maruta Mini Ramune Tablet Candy 10 g Maruta Mini Ramune Tablet Candy 10 g
  Available
  Maruta Mini Ramune Tablet Candy
  10 g

  Denne blå, miniplastikflaske indeholder ramuneslik-tabletter, som smager bedre end Smarties. Hver eneste pille har en sød og skarp smag af ramune, som minder os en lille smule om yoghurtsmagen. Slikket leveres i en spøjst udseende beholder, som ligner en torskehals-formet flaske, og som fuldender den nostalgiske effekt.

  9,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere