Japansk Slik

20 varer

Vores asiatiske snacks byder på lige netop den følelse af ”mmmm”, din mund har brug for. Vi fører et bredt sortiment af japanske snacks, du kan gnaske, tygge og gumle i. Fra det saltede til det uimodståelig søde, tilfredsstiller vores asiatiske snacks selv den mest glubende appetit.

Viser 1 - 20 af 20 produkter
 • Coris Soft Bubble Gum Lemon Soda 14 g Coris Soft Bubble Gum Lemon Soda 14 g
  Available
  Coris Soft Bubble Gum Lemon Soda
  14 g

  Disse tyggegummikugler med citronsodavandsmag har et blødt indre af colapasta. Coris Soda Gum præsenterer en bakke med tre tyggegummikugler, hver af dem indeholdende en svampet midte med sodavandsmag. Tyggegummikuglerne leveres på en lille, plastikbakke. Men pas på! En af de tre smagfulde tyggegummigodter er i virkeligheden et supersurt stykke slik i...

  9,95 DKK
 • Hi-Chew Green Apple 50 g Hi-Chew Green Apple 50 g
  Available
  Hi-Chew Green Apple
  50 g

  Den lettere sure, men dejlig søde herlighed af bløde, fantastisk tyggevenlige Green Apple HI-CHEW er som at bide et sprødt, saftigt grønt æble - bare uden kerner.

  15,95 DKK
 • Hi-Chew Strawberry 50 g Hi-Chew Strawberry 50 g
  Available
  Hi-Chew Strawberry
  50 g

  Genoplev en lang, tilfredsstillende sommerdag hver gang du smager den søde, indbydende lykke, der er de lækre, bløde strawberry HI-CHEW - med en smag der er plukket fra haven.

  15,95 DKK
 • Hi-Chew Grape 50 g Hi-Chew Grape 50 g
  Available
  Hi-Chew Grape
  50 g

  Den rige, luksuriøse smag af friske vindruer er én, der skal nydes langsomt - og når du får fat i de bløde, tyggevenlige Grape HI-CHEWs, kan du nyde dem dagen lang.

  15,95 DKK
 • Hi-Chew Banana 50 g Hi-Chew Banana 50 g
  Available
  Hi-Chew Banana
  50 g

  Tag smagen af banan med dig uanset hvorhen du går med Hi-Chew Banana Chews.

  15,95 DKK
 • Lotte Black Black Caffeine Chewing Gum 26 g Lotte Black Black Caffeine Chewing Gum 26 g
  Available
  Lotte Black Black Caffeine Chewing Gum
  26 g

  Black Black er et japansk tyggegummi, der er kendt for et af dets ingredienser, koffein! Disse tyggegummistykker har en kulgrå farve og en fantastisk, stærk mintsmag. I Japan er de, på grund af deres koffeinstyrke, anbefalet af berygtede mænd.

  19,95 DKK
 • Kracie Popin Cookin Cake Shop DIY Kit 26 g
  Available
  Kracie Popin Cookin Cake Shop DIY Kit
  26 g

  Skab fantastiske, snørklede kageformet slik med Kracies Popin' Cookin' kagebutik slik-kit. Dette kit er sjovt og lærerigt, og kommer med alt det, du har brug for til at lave bløde stykker slik med jordbær- og vaniljesmag i form af isvafler, søde tærter og vaffelkager, herunder isvafler og en pose, du kan bruge til at dekorere med.

  59,95 DKK
 • Kracie Popin Cookin Gummy Land DIY Candy Kit 27 g Kracie Popin Cookin Gummy Land DIY Candy Kit 27 g
  Available
  Kracie Popin Cookin Gummy Land DIY Candy Kit
  27 g

  Gå ikke glip af denne skøre og sjove, japanske slik-oplevelse! Popin' Cookin' Gummy Land er et japansk gør-det-selv slik-kit. Den indeholder alt det, du har brug for til at lave dine egne, 100 % spiselige frugtvingummier i nuttede former. Pulverposer er inkluderet i røde, blå og gule farver. Bland dem med vand og derefter med hinanden for at skabe en...

  59,95 DKK
 • Kracie Soft Soda DIY Candy Kit 25 g
  Available
  Kracie Soft Soda DIY Candy Kit
  25 g

  Dette gør-det-selv slik-kit indeholder tre numererede poser, to med slikpulver med sodavandssmag og én med farverige og brusende sodavandsstykker, samt en speciel bakke med et aftageligt målebæger. Bland de to slikpulvere med vand og omdan på magisk vis deres konsistens og farver. Dyp slikken i slikstykkerne for at lave dit eget lækre og farverige...

  34,95 DKK
 • Kracie Soft Grape DIY Candy Kit 23 g
  Available
  Kracie Soft Grape DIY Candy Kit
  23 g

  Dette gør-det-selv slikkit indeholder tre numererede poser, to med slikpulver med druesmag og en med farverige og brusende druestykker. Desuden også en speciel bakke med et aftageligt målebæger. Bland de to slikpulvere med vand og omdan på magisk vis deres konsistens og farver. Dyp slikken i slikstykkerne for at lave dit eget, lækre, farverige drueslik.

  34,95 DKK
 • Coris Cola Soft Centred Chewing Gum 12 g
  Available
  Coris Cola Soft Centred Chewing Gum
  12 g

  Disse bløde tyggegummikugler med colasmag har et blødt indre af en colapasta. Tyggegummikuglerne kommer i en lille plastikbakke. Men pas på! En af de tre lækre tyggegummikugler er i virkeligheden et super-surt stykke slik, som bare er forklædt.

  9,95 DKK
 • Coris Fue Ramune Grape Whistle Candy 22 g Coris Fue Ramune Grape Whistle Candy 22 g
  Available
  Coris Fue Ramune Grape Whistle Candy
  22 g

  Det her er en nostalgisk, japansk type slik! Placer disse Ramune limonadepulverringe med rød vindruesmag mellem dine læber og pust. Slik der fløjter! Indeholder også nuttede pakker med tegninger og gaver som fx farverige plastikringe!

  16,95 DKK
 • Coris Fue Ramune Plain Whistle Candy 21 g
  Available
  Coris Fue Ramune Plain Whistle Candy
  21 g

  Dette japanske slik er formet som polo-mints, men smager som ramune, en traditionel, japansk læskedrik, der minder om limonade. Hvert stykke slik har et lille hul i midten, som kan bruges til at fløjte igennem.

  16,95 DKK
 • Lotte Fusen No Mi Blueberry Chewing Gum 35 g
  Available
  Lotte Fusen No Mi Blueberry Chewing Gum
  35 g

  Hvis du elsker at lave kæmpe tyggegummibobler samt elsker slik med frugtsmag, er det her muligvis lige noget for dig. Disse tyggegummikugler kommer i smagsvarianterne: Blåbær, sur blåbær og yoghurtsmag, og er blevet gjort ekstra strækbar, så du kan lave nogle imponerende bobler. Hvor stor en boble kan du puste?

  19,95 DKK
 • Coris Grape Soft Centred Chewing Gum 14 g
  Available
  Coris Grape Soft Centred Chewing Gum
  14 g

  Bløde tyggegummikugler med druesmag og et svampet indre af druepasta. Tyggegummikuglerne kommer i en lille plastikbakke. Men pas på! En af de tre lækre tyggegummikugler er i virkeligheden et super-surt stykke slik, som bare er forklædt. Tør du prøve, om du er heldig?

  9,95 DKK
 • Coris Soda Soft Centred Chewing Gum 12 g
  Available
  Coris Soda Soft Centred Chewing Gum
  12 g

  Tyggegummikugler med læskedriksmag (japansk ramune) og et blødt sodavandsindre. Tyggegummikuglerne leveres i en lille plastikbakke. Pas på! En af de tre lækre tyggegummikugler er faktisk sur skjult som sød. Tag chancen!

  9,95 DKK
 • Hi-Chew Kiwi 50 g Hi-Chew Kiwi 50 g
  Available
  Hi-Chew Kiwi
  50 g

  Hi-Chew kiwi er produceret med rigtig frugtjuice og puré, og tilføjer den samme levende farve og friske smag, som du finder i kiwifrugter, men med den sensationelle tekstur, som Hi-Chew-fans elsker. Hvert eneste stykke er individuelt indpakket, og indeholder rigtige chiafrø, som er en overbevisende efterligning af rigtige kiwifrø, idet både teksturen og...

  15,95 DKK
 • Maruta Mini Ramune Tablet Candy 10 g Maruta Mini Ramune Tablet Candy 10 g
  Available
  Maruta Mini Ramune Tablet Candy
  10 g

  Denne blå, miniplastikflaske indeholder ramuneslik-tabletter, som smager bedre end Smarties. Hver eneste pille har en sød og skarp smag af ramune, som minder os en lille smule om yoghurtsmagen. Slikket leveres i en spøjst udseende beholder, som ligner en torskehals-formet flaske, og som fuldender den nostalgiske effekt.

  9,95 DKK
 • Hi-Chew Acai 50 g Hi-Chew Acai 50 g
  Available
  Hi-Chew Acai
  50 g

  Nyd en hel ferie af smag med denne lancering af den nye HI-CHEW. New HI-CHEW Açaí afgiver præcis den optimale smag med sine ægte chia-kerner. Açaí-bær er med sit høje indhold af antioxidanter, kendt for at være en slags supermad, og har en forfriskende, lækker frugtsmag.

  15,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere