Halstabletter & -pastiller

 2
Tilgængelig
Slik

Tic Tac Apple Mix

Tic Tac
18 g
9,95 kr.
Hold din ånde frisk med Tic Tac Apple Mix. En ny variant, der blander syren fra det grønne æble med sødmen fra det røde æble i den samme pakke. Et hit af sødt og surt æble. Det er det perfekte løft.
 2
Tilgængelig
Slik

Altoids Peppermint

Altoids
50 g
26,95 kr.
Så er det endelig dit store øjeblik, Altoids mints med overraskende kraftig pebermyntesmag. Du får endelig muligheden for at imponere med din vindertale. Den sidste ting, du har brug for, er at din ånde skal forråde dig. Godt, at du har Altoids mints. Tag en af disse dyrebare mints i munden, og før du ved af det, kommer der ikke andet end selvtillid ud af...
Tilgængelig
Slik

Ice Breakers Candy Cane

Ice Breakers
42 g
29,95 kr.
Hershey Ice Breaker Candy Cane er perfekte til at friske din ånde op med, når du er på farten - oplev den mundforfriskende opløftning og fantastiske smagsoplevelse med Ice Breakers Mints med deres nye festlige julestokkesmag!
Tic Tac Orange 29 g Tic Tac Orange 29 g 2
Tilgængelig
Slik

Tic Tac Orange

Tic Tac
18 g
9,95 kr.
Stor Tic Tac pakke med 29g pastiller. Pastillerne har, foruden den traditionelle smag af mint, fået et lille pift med friske smagsnuancer af orange. Pastillerne fra Tic Tac er ideelle at have med i tasken eller lommen.
Tic Tac Strawberry Fields 18 g Tic Tac Strawberry Fields 18 g 2
Tilgængelig
Slik

Tic Tac Strawberry Fields

Tic Tac
18 g
9,95 kr.
Disse Tic-Tac Strawberry Fields Mints er en lækker måder at forfriske din ånde på. De har en lækker jordbærsmag og indeholder ingen nødder.
Victory V Lozenges 36 g
Tilgængelig
Slik

Victory V Lozenges

36 g
14,95 kr.
Victor V er sugetabletter, der giver en varm og beroligende effekt, der hjælper, når du har ondt i halsen på grund af forkølelse. 
Skittles Fruits Bag 125 g Skittles Fruits Bag 125 g 2
Tilgængelig
Slik

Skittles Fruits Bag

Skittles
125 g
19,95 kr.
Skittles er på rekordtid blevet en utrolig populær tyggepastil herhjemme, hvor den nydes af unge og ældre. Skittles består af dragees med smag af forskellige frugter, der tager dine smagsløg med på en dejlig rejse.
Lifesavers 5 Flavors 32 g Lifesavers 5 Flavors 32 g 2
Tilgængelig
Slik

Lifesavers 5 Flavors

LifeSavers
32 g
11,95 kr.
Fem fantastiske smagsvarianter i én Life Savers pakke, herunder: Ananas og vandmelon. Hvad er de tre andre? Køb en pakke og find ud af det!
Ice Breakers Cinnamon 42 g Ice Breakers Cinnamon 42 g 2
Tilgængelig
Slik

Ice Breakers Cinnamon

Ice Breakers
42 g
24,95 kr.
Opfrisk din ånde og forfrisk din mund med smagen af Ice Breakers Cinnamon Mints. Den bløde, sprøde lækkerbid indeholder synlige smagskrystaller, så du faktisk kan se og føle den herlige smag.
Ice Breakers Berry Sours 42 g Ice Breakers Berry Sours 42 g 2
Tilgængelig
Slik

Ice Breakers Berry Sours

Ice Breakers
42 g
24,95 kr.
Ice Breakers Berry Sours er intenst sure og lækre søde sukkerfrie mints med krystalsmag - forfriskende god smag, du rent faktisk kan se! 
Ice Breakers Fruit Sours 42 g Ice Breakers Fruit Sours 42 g 2
Tilgængelig
Slik

Ice Breakers Fruit Sours

Ice Breakers
42 g
24,95 kr.
Du kan tage en lille pause fra mints og tyggegummi og stadig forfriske din mund med ICE BREAKERS Sours! Oplev den intenst sure og behageligt søde kombination af bær, meloner og citrussmag, valgt specielt for at give dine smagsløg en saftig fornøjelse, der får dine tænder til at løbe i vand.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.