Halstabletter & -pastiller

Tic Tac Apple Mix 18 g Tic Tac Apple Mix 18 g 2
Tilgængelig
Slik

Tic Tac Apple Mix

Tic Tac
18 g
9,95 kr.
Hold din ånde frisk med Tic Tac Apple Mix. En ny variant, der blander syren fra det grønne æble med sødmen fra det røde æble i den samme pakke. Et hit af sødt og surt æble. Det er det perfekte løft.
Ice Breakers Duo Grape 36 g Ice Breakers Duo Grape 36 g 2
Tilgængelig
Slik

Ice Breakers Duo Grape

Ice Breakers
36 g
29,95 kr.
Gør din ånde sødere med den kølende smag af ICE BREAKERS DUO mintpastiller med druesmag. Hvert eneste lækre stykke kombinerer den søde frugtsmag af drue med de forfriskende, kølende krystaler. Unik kombination af sød druesmag og kølende krystaller. Sukkerfrie mintpastiller.
Altoids Wintergreen 50 g Altoids Wintergreen 50 g 2
Tilgængelig
Slik

Altoids Wintergreen

Altoids
50 g
26,95 kr.
Nu kan du blive frisket op med en overraskende stærk smag af vintergrønplanten. Få et boost af den gode ånde, som giver dig selvtillid, når du spiser Altoids mintpastiller. Den originale, anerkendte mintpastil passer altid på dig. Pakken inkluderer Altoids -pastiller med en overraskende stærk smag af vintergrønplanten, pakket i den berømte metaldåse.
Altoids Spearmint 50 g Altoids Spearmint 50 g 2
Tilgængelig
Slik

Altoids Spearmint

Altoids
50 g
26,95 kr.
Den originale og anerkendte Spearmint fra Altoids er indbegrebet af mintpastiller for enhver freinschmecker inden for frisk ånde, og som er på jagt efter den overraskende stærke smag. Den er produceret med smag af stærk spearmint, og den gør andre mintpastiller grønne af misundelse. Den er pakket i en praktisk metalæske i lommestørrelse.
Ice Breakers Duo Watermelon 36 g Ice Breakers Duo Watermelon 36 g 2
Tilgængelig
Slik

Ice Breakers Duo Watermelon

Ice Breakers
36 g
29,95 kr.
Ice Breakers mintpastiller giver dig et energiboost med en forfriskende smag af vandmelon, frugter og mynte. Det er en unik kombinationen af frugtsmag og frisk krystalsammensætning. Mintpastiller giver dig et friskt afkølende pust på en varm sommerdag!
Tic Tac Orange 18 g Tic Tac Orange 18 g 2
Tilgængelig
Slik

Tic Tac Orange

Tic Tac
18 g
9,95 kr.
Stor Tic Tac pakke med 29g pastiller. Pastillerne har, foruden den traditionelle smag af mint, fået et lille pift med friske smagsnuancer af orange. Pastillerne fra Tic Tac er ideelle at have med i tasken eller lommen.
Tic Tac Strawberry Fields 18 g Tic Tac Strawberry Fields 18 g 2
Tilgængelig
Slik

Tic Tac Strawberry Fields

Tic Tac
18 g
9,95 kr.
Disse Tic-Tac Strawberry Fields Mints er en lækker måder at forfriske din ånde på. De har en lækker jordbærsmag og indeholder ingen nødder.
Tic Tac Mixers Pina Colada 29 g
Tilgængelig
Slik

Tic Tac Mixers Pina Colada

Tic Tac
29 g
15,95 kr.
Vi introducerer hermed den nye Tic-Tac Mixers Pina Colada, det nyeste medlem af Tic-Tac-familien. To spændende smage i hvert stykke. Det første, lækre lag af smag i Tic-Tac Mixers vil fornøje, så snart den rammer tungen. Idet du lader den smelte i munden, forvandles Tic-Tac Mixers til en fantastisk smagskombination, der vil overraske dine sanser.
Skittles Fruits Bag 125 g Skittles Fruits Bag 125 g 2
Tilgængelig
Slik

Skittles Fruits Bag

Skittles
125 g
19,95 kr.
Skittles er på rekordtid blevet en utrolig populær tyggepastil herhjemme, hvor den nydes af unge og ældre. Skittles består af dragees med smag af forskellige frugter, der tager dine smagsløg med på en dejlig rejse.
Ice Breakers Cinnamon 42 g Ice Breakers Cinnamon 42 g 2
Tilgængelig
Slik

Ice Breakers Cinnamon

Ice Breakers
42 g
24,95 kr.
Opfrisk din ånde og forfrisk din mund med smagen af Ice Breakers Cinnamon Mints. Den bløde, sprøde lækkerbid indeholder synlige smagskrystaller, så du faktisk kan se og føle den herlige smag.
Ice Breakers Berry Sours 42 g Ice Breakers Berry Sours 42 g 2
Tilgængelig
Slik

Ice Breakers Berry Sours

Ice Breakers
42 g
24,95 kr.
Ice Breakers Berry Sours er intenst sure og lækre søde sukkerfrie mints med krystalsmag - forfriskende god smag, du rent faktisk kan se! 
Ice Breakers Fruit Sours 42 g Ice Breakers Fruit Sours 42 g 2
Tilgængelig
Slik

Ice Breakers Fruit Sours

Ice Breakers
42 g
24,95 kr.
Du kan tage en lille pause fra mints og tyggegummi og stadig forfriske din mund med ICE BREAKERS Sours! Oplev den intenst sure og behageligt søde kombination af bær, meloner og citrussmag, valgt specielt for at give dine smagsløg en saftig fornøjelse, der får dine tænder til at løbe i vand.
Ice Breakers Cool Mint 42 g Ice Breakers Cool Mint 42 g 2
Tilgængelig
Slik

Ice Breakers Cool Mint

Ice Breakers
42 g
24,95 kr.
1 Anmeldelser
Frisk din mund op med ICE BREAKERS Mints! Disse friske, sprøde mints er de eneste mints med smagen af krystaller, så du faktisk kan se den skønne smag!