Halstabletter & -pastiller

18 varer
Viser 1 - 18 af 18 produkter
 • Ice Breakers Fruit Sours 42 g Ice Breakers Fruit Sours 42 g
  Available
  Ice Breakers Fruit Sours
  42 g

  Du kan tage en lille pause fra mints og tyggegummi og stadig forfriske din mund med ICE BREAKERS Sours! Oplev den intenst sure og behageligt søde kombination af bær, meloner og citrussmag, valgt specielt for at give dine smagsløg en saftig fornøjelse, der får dine tænder til at løbe i vand.

  24,95 DKK
 • Ice Breakers Berry Sours 42 g Ice Breakers Berry Sours 42 g
  Available
  Ice Breakers Berry Sours
  42 g

  Ice Breakers Berry Sours er intenst sure og lækre søde sukkerfrie mints med krystalsmag - forfriskende god smag, du rent faktisk kan se! 

  24,95 DKK
 • Lifesavers Mints Pep O Mint 24 g Lifesavers Mints Pep O Mint 24 g
  -50%
  Available
  Lifesavers Mints Pep O Mint
  24 g

  Når den velkendte trang rammer dig, så tilfredsstil din søde tand samtidig med, at du får opfrisket din ånde med en Life Savers med pebermyntesmag. Smagen, der startede det hele. Pep O Mint har været på markedet helt tilbage fra begyndelsen, og den holder stadigvæk munden så frisk som nogensinde.

  5,98 DKK 11,95 DKK -50%
 • Lifesavers 5 Flavors 32 g Lifesavers 5 Flavors 32 g
  Available
  Lifesavers 5 Flavors
  32 g

  Fem fantastiske smagsvarianter i én Life Savers pakke, herunder: Ananas og vandmelon. Hvad er de tre andre? Køb en pakke og find ud af det!

  11,95 DKK
 • Lifesavers Butter Rum 32 g Lifesavers Butter Rum 32 g
  Available
  Lifesavers Butter Rum
  32 g

  Ikke en smag du typisk ville forvente i en rulle bolsjer, men sådan er det at være en Life Saver - klar til at bryde mønstre! Butter Rum er hurtigt blevet populær hos iKiosk-teamet. De er simpelthen så bløde og cremede.

  11,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Tic Tac Mint Rush 18 g Tic Tac Mint Rush 18 g
  Available
  Tic Tac Mint Rush
  18 g

  En kølig, forfriskende mintpastil med slag af frisk mynte.

  9,95 DKK
 • Tic Tac Lime & Orange 18 g
  Available
  Tic Tac Lime & Orange
  18 g

  En unik, sensuel oplevelse får du med den nye Tic Tac Lime & Orange. Med kun to kalorier pr. pastil, er den nye lime- & appelsinsmag et stort hit. Nyd en Tic Tac og du vil få en unik sensuel oplevelse.

  9,95 DKK
 • Tic Tac Mixers Pina Colada 29 g
  Available
  Tic Tac Mixers Pina Colada
  29 g

  Vi introducerer hermed den nye Tic-Tac Mixers Pina Colada, det nyeste medlem af Tic-Tac-familien. To spændende smage i hvert stykke. Det første, lækre lag af smag i Tic-Tac Mixers vil fornøje, så snart den rammer tungen. Idet du lader den smelte i munden, forvandles Tic-Tac Mixers til en fantastisk smagskombination, der vil overraske dine sanser.

  15,95 DKK
 • Duff Mints The Simpsons 19.8 g Duff Mints The Simpsons 19.8 g
  Available
  Duff Mints The Simpsons
  19.8 g

  Denne miniefterligning af Homers yndlingsdrik Duff øl er fyldt med berusende pebermynte, der vil tage pusten fra dig. 

  29,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Tic Tac Gum Cool Watermelon 28 g Tic Tac Gum Cool Watermelon 28 g
  Available
  Tic Tac Gum Cool Watermelon
  28 g

  Lækker, sød og med forfriskende frugtsmag. Den nye Tic Tac oplevelse. Alt det, du elsker ved Tic Tac's, nu som tyggegummi. Tyggegummiet har en knasende ydre skal, og leveres i den klassiske Tic Tac-form og beholder. Det er det, som gør Tic Tac Cool Watermelon tyggegummi så pokkers god. En sommerklassiker, som kan nydes hele året rundt!

  19,95 DKK
 • Tic Tac Gum Freshmint 28 g
  Available
  Tic Tac Gum Freshmint
  28 g

  Lækker, sød og med forfriskende frugtsmag. Den nye Tic Tac oplevelse. Alt det, du elsker ved Tic Tac's, nu som tyggegummi. Tyggegummiet har en knasende ydre skal, og leveres i den klassiske Tic Tac-form og beholder. Det er det, som gør Tic Tac mint tyggegummi så pokkers god. En sommerklassiker, som kan nydes hele året rundt!

  19,95 DKK
 • Tic Tac Gum Spearmint 28 g
  Available
  Tic Tac Gum Spearmint
  28 g

  Lækker, sød og med forfriskende frugtsmag. Den nye Tic Tac oplevelse. Alt det, du elsker ved Tic Tac's, nu som tyggegummi. Tyggegummiet har en knasende ydre skal, og leveres i den klassiske Tic Tac-form og beholder. Det er det, som gør Tic Tac mynte tyggegummi så pokkers god. En sommerklassiker, som kan nydes hele året rundt!

  19,95 DKK
 • E. Wedel IceFruit 90 g
  Available
  E. Wedel IceFruit
  90 g

  Fyldte slik med smagen af frugt og is.

  14,95 DKK
 • Skittles Sweet Heat 51 g Skittles Sweet Heat 51 g
  -50%
  Available
  Skittles Sweet Heat
  51 g

  Den nye Skittles Sweet Heat i mundrette bidder vil brænde dig op! De fem skønne nye varianter inkluderer: Fiery Watermelon, Blazin’ Mango, Flamin’ Orange, Sizzlin’ Strawberry og Lemon Spark. Skittles Sweet Heat er en spændende ny variant, der har samme fantastiske frugtsmag med et strejf af varme, som forbliver på tungen . Det er lavet med både naturlig...

  7,48 DKK 14,95 DKK -50%
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere