Halstabletter & -pastiller

Ice Breakers Fruit Sours 42 g Ice Breakers Fruit Sours 42 g 2
Tilgængelig
Slik

Ice Breakers Fruit Sours

Ice Breakers
42 g
24,95 kr.
Du kan tage en lille pause fra mints og tyggegummi og stadig forfriske din mund med ICE BREAKERS Sours! Oplev den intenst sure og behageligt søde kombination af bær, meloner og citrussmag, valgt specielt for at give dine smagsløg en saftig fornøjelse, der får dine tænder til at løbe i vand.
Ice Breakers Berry Sours 42 g Ice Breakers Berry Sours 42 g 2
Tilgængelig
Slik

Ice Breakers Berry Sours

Ice Breakers
42 g
24,95 kr.
Ice Breakers Berry Sours er intenst sure og lækre søde sukkerfrie mints med krystalsmag - forfriskende god smag, du rent faktisk kan se! 
Tic Tac Fruit Adventure 29 g Tic Tac Fruit Adventure 29 g 2
Tilgængelig
Slik

Tic Tac Fruit Adventure

Tic Tac
29 g
15,95 kr.
Fra deres signatur-raslen til den velkendte indpakning og til følelsen af den lille, ovale pille på din tunge. At nyde en Tic Tac er en unik, sensuel oplevelse. Denne store pakke af Tic Tacs indeholder en blanding af frugtsmage: Vilde Kirsebær, Appelsin, Passionsfrugt og Grøn Æble!
Lifesavers Mints Pep O Mint 24 g Lifesavers Mints Pep O Mint 24 g 2
Tilgængelig
Slik

Lifesavers Mints Pep O Mint

LifeSavers
24 g
11,95 kr.
Når den velkendte trang rammer dig, så tilfredsstil din søde tand samtidig med, at du får opfrisket din ånde med en Life Savers med pebermyntesmag. Smagen, der startede det hele. Pep O Mint har været på markedet helt tilbage fra begyndelsen, og den holder stadigvæk munden så frisk som nogensinde.
Lifesavers 5 Flavors 32 g Lifesavers 5 Flavors 32 g 2
Tilgængelig
Slik

Lifesavers 5 Flavors

LifeSavers
32 g
11,95 kr.
Fem fantastiske smagsvarianter i én Life Savers pakke, herunder: Ananas og vandmelon. Hvad er de tre andre? Køb en pakke og find ud af det!
Lifesavers Butter Rum 32 g Lifesavers Butter Rum 32 g 2
Tilgængelig
Slik

Lifesavers Butter Rum

LifeSavers
32 g
11,95 kr.
1 Anmeldelser
Ikke en smag du typisk ville forvente i en rulle bolsjer, men sådan er det at være en Life Saver - klar til at bryde mønstre! Butter Rum er hurtigt blevet populær hos iKiosk-teamet. De er simpelthen så bløde og cremede.
Lifesavers Wild Cherry 32 g Lifesavers Wild Cherry 32 g 2
Tilgængelig
Slik

Lifesavers Wild Cherry

LifeSavers
32 g
11,95 kr.
Life Savers ikoniske bolsjer med et hul i midten. Med lækker Wild Cherry for at opnå en eksplosion af frugtsmag! Disse er blandt vores yndlings fra Life Savers-udvalget. Prøv dem og se selv hvorfor!
Tic Tac Gum Freshmint 28 g
Tilgængelig
Slik

Tic Tac Gum Freshmint

Tic Tac
28 g
19,95 kr.
Lækker, sød og med forfriskende frugtsmag. Den nye Tic Tac oplevelse. Alt det, du elsker ved Tic Tac's, nu som tyggegummi. Tyggegummiet har en knasende ydre skal, og leveres i den klassiske Tic Tac-form og beholder. Det er det, som gør Tic Tac mint tyggegummi så pokkers god. En sommerklassiker, som kan nydes hele året rundt!
 2
Tilgængelig
Slik

Skittles Cauldron Mix

Skittles
56.7 g
14,95 kr.
Brygget i en vortet heks' boblende kedel er dette lækre smagssortiment fra Skittles perfekt i din halloween slikskål! Smagssortiment omfatter: Pære, vindrue, mandarin, bær og citron.
Tilgængelig
Slik

Ice Breakers Candy Cane

Ice Breakers
42 g
29,95 kr.
Hershey Ice Breaker Candy Cane er perfekte til at friske din ånde op med, når du er på farten - oplev den mundforfriskende opløftning og fantastiske smagsoplevelse med Ice Breakers Mints med deres nye festlige julestokkesmag!