Halstabletter & -pastiller

16 varer
Viser 1 - 16 af 16 produkter
 • Ice Breakers Fruit Sours 42 g Ice Breakers Fruit Sours 42 g
  Available
  Ice Breakers Fruit Sours
  42 g

  Du kan tage en lille pause fra mints og tyggegummi og stadig forfriske din mund med ICE BREAKERS Sours! Oplev den intenst sure og behageligt søde kombination af bær, meloner og citrussmag, valgt specielt for at give dine smagsløg en saftig fornøjelse, der får dine tænder til at løbe i vand.

  24,95 DKK
 • Ice Breakers Berry Sours 42 g Ice Breakers Berry Sours 42 g
  Available
  Ice Breakers Berry Sours
  42 g

  Ice Breakers Berry Sours er intenst sure og lækre søde sukkerfrie mints med krystalsmag - forfriskende god smag, du rent faktisk kan se! 

  24,95 DKK
 • Tic Tac Mixers Cherry & Cola 18 g Tic Tac Mixers Cherry & Cola 18 g
  Available
  Tic Tac Mixers Cherry & Cola
  18 g

  Et splinternyt sortiment af Tic Tac – smagen, der varierer mellem de forskellige smag i Mixers sortimentet. Hvad der startede som en smag, endte som en anden. Mixers tilbyder en spændende ny oplevelse med en mix-up af smag, Tic Tac fans kan nyde.

  9,95 DKK
 • Tic Tac Grape 29 g
  Available
  Tic Tac Grape
  29 g

  Fra deres signatur raslen til den velkendte indpakning og til følelsen af den lille, ovale pille på din tunge - at nyde en Tic Tac er en unik sensuel oplevelse. Denne store pakke indeholder en stor oplevelse af sød og juicy vindruesmag. 

  14,95 DKK
 • Skittles Fruits 125g 125 g
  Available
  Skittles Fruits 125g
  125 g

  Skittles er på rekordtid blevet en utrolig populær tyggepastil herhjemme, hvor den nydes af unge og ældre. Skittles består af dragees med smag af forskellige frugter, der tager dine smagsløg med på en dejlig rejse. 

  19,95 DKK
 • Tic Tac Mint Rush 18 g
  Available
  Tic Tac Mint Rush
  18 g

  En kølig forfriskende mintpastiller med slag af frisk mynte.

  9,95 DKK
 • Tic Tac Lime & Orange 18 g
  Available
  Tic Tac Lime & Orange
  18 g

  En unik sensuel oplevelse med den nye Tic Tac Lime & Orange. Med kun 2 kalorier pr. pastille, er de nye Lime & appelsin smag et stort hit. Nyd en Tic Tac og du vil få en unik sensuel oplevelse.

  9,95 DKK
 • Smint Peppermint 8 g
  Available
  Smint Peppermint
  8 g

  Smint Peppermint giver en kraftig og langtidsholdbar friskhed. Tilgængelig i en praktisk og sofistikeret dåse, perfekt til din bil og skrivebord

  14,95 DKK
 • Smint Strawberry Mix 8 g
  Available
  Smint Strawberry Mix
  8 g

  Den frugtige, friske smag af Smint Strawberry Mix er en ideel booster. Du vil ikke få dårlig samvittighed med disse slik, der er sukkerfrie. 

  14,95 DKK
 • Duff Mints The Simpsons 19.8 g Duff Mints The Simpsons 19.8 g
  Available
  Duff Mints The Simpsons
  19.8 g

  Denne mini efterligning af Homers yndlingsdrik Duff øl er fyldt med berusende pebermynte, der vil tage pusten fra dig. 

  29,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Tic Tac Cherry Passion 18 g Tic Tac Cherry Passion 18 g
  Available
  Tic Tac Cherry Passion
  18 g

  For en forfriskende lille opmuntring, hvorfor ikke gnaske på Tic Tac Cherry Passion? Disse slikstykker med kirsebær og passionsfrugtssmag er bløde og søde med en kølende smag, der endda vil forfriske din ånde. 

  9,95 DKK
 • Brach's Butterscotch Sugar Free 99 g Brach's Butterscotch Sugar Free 99 g
  Available
  Brach's Butterscotch Sugar Free
  99 g

  Tilsød dit liv med den sukkerfrie version af den vidunderlige butterscotch knappeslik! Denne slik, der lavet med en tyk naturlig smag og unik blanding af Isomalt og Splenda for en sand sukkerfri smag, er perfekt for dem, der passer deres kalorieindtag eller som er diabetikere. Det indeholder 50% færre kalorier end den almindelige Brach's Butterscotch...

  29,95 DKK
 • Ice Breakers Ice Cubes Peppermint 27 g Ice Breakers Ice Cubes Peppermint 27 g
  Available
  Ice Breakers Ice Cubes Peppermint
  27 g

  Du vil altid have den kølende, opkvikkende smag af pebermynte i nærheden med disse pakker fyldt med Ice Breakers Ice Cubes Sukkerfri Pebermynte tyggegummi. Kubeformede tyggegummistykker fyldt med forfriskende krystaller, som hver især er en brag af smag. 

  24,95 DKK
 • Ice Breakers Ice Cubes Spearmint 27 g Ice Breakers Ice Cubes Spearmint 27 g
  Available
  Ice Breakers Ice Cubes Spearmint
  27 g

  Du vil altid have den kølende, opkvikkende smag af grøn mynte i nærheden med disse pakker fyldt med Ice Breakers Ice Cubes Sukkerfri grøn mynte tyggegummi. Kubeformede tyggegummistykker fyldt med forfriskende krystaller, som hver især er en brag af smag. 

  24,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere