Halloween

4 varer

Uhyggeligt Amerikansk halloween slik og søde sager. Importeret direkte fra USA og fragtet til dig, byder vi på alle top navne, herunder Candy Corn, Reese’s, M&Ms, Peeps, Twizzlers, Skittles og mange, mange flere. Slik eller ballade!

Viser 1 - 4 af 4 produkter
 • M&M's Candy Corn White M&M's Candy Corn White
  Available
  M&M's Candy Corn White
  42.5 g

  Nyd Halloween med disse White Chocolate Candy Corn M&M's! De kommer i hvide, gule og orange farver og hylder dermed de berømte Halloween lækkeriers sande farver. Hver 48g M&M's pose indeholder 220 kalorier per portion. Det er en fantastisk snack til fester eller til at uddele, når "Slik eller Ballade" banker på døren. 

  14,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Wonka Spooky Nerds Rope Wonka Spooky Nerds Rope
  Available
  Wonka Spooky Nerds Rope
  26 g

  Spooky Nerds Robe er en stretchy slikreb omgivet af små, sure, sæsonfarvede Nerds slik. 

  11,95 DKK
 • Charms Super Blow Pops Candy Corn Charms Super Blow Pops Candy Corn
  -50%
  Available
  Charms Super Blow Pops Candy Corn
  32 g

  Candy Corn smag i en slikkepind! To lækkerier i én! Denne slikkepind med tyggegummifyld med Candy Corn og karamelsmag er pakket ind i en praktisk indpakning. Disse store slikkepinde vil med sikkerhed tilfredsstille din Candy Corn trang! 

  2,98 DKK 5,95 DKK -50%
 • Charms Super Blow Pops Caramel Apple Charms Super Blow Pops Caramel Apple
  -50%
  Available
  Charms Super Blow Pops Caramel Apple
  32 g

  Slikkepind med æble-karamelsmag! To lækkerier i én! Denne slikkepind med tyggegummifyld med æble og karamelsmag er pakket ind i en praktisk indpakning. Disse store slikkepinde vil med sikkerhed tilfredsstille din søde tand! Fantastisk som Halloween slik. 

  2,98 DKK 5,95 DKK -50%
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere