Halloween

Uhyggeligt Amerikansk halloween slik og søde sager. Importeret direkte fra USA og fragtet til dig, byder vi på alle top navne, herunder Candy Corn, Reese’s, M&Ms, Peeps, Twizzlers, Skittles og mange, mange flere. Slik eller ballade!

Harry Potter Flying Cauldron Butterscotch Beer 355 ml
Tilgængelig
21,95 kr.
Nogle troldmænd påstår, at denne bryg beskytter dem, som drikker den, og at brug af dette produkt har været kendt for at fremskynde troldmandskræfterne hos en kommende troldmandslærling. Denne skønne læskedrik er den første troldmandsdrik, som har krydset grænsen til den dødelige verden i stor stil.
 2
Tilgængelig
39,95 kr.
Harry Potter fans vil elske denne lækre mælkechokoladefrø med sprøde ris. Hver frø kommer med et kort med en troldmand på, som du kan samle. Der er 16 kort i alt - saml dem alle!
 2
Tilgængelig
Slik

Jelly Belly Harry Potter Jelly Slugs

Jelly Belly
56 g
29,95 kr.
Jelly Belly har pisket lidt magi i deres slik og har nu bragt dig Harry Potter Jelly Slugs! Sjove at spise. Jelly Slugs er så lækre, som de er underholdende! Pakket med fem intense frugtsmage: Banan, pære, surt kirsebær, mandarin og vandmelon.
Jelly Belly Pet Tarantula 42 g Jelly Belly Pet Tarantula 42 g 2
Tilgængelig
Slik

Jelly Belly Pet Tarantula

Jelly Belly
42 g
29,95 kr.
Vær ikke bange, for disse edderkopper er ikke farlige. De er lækre! Tarantelkæledyret er idelt at give til Halloween eller bruge som dekorationer. Hvert kæledyr vejer 42 g og er ca. 9 cm lang. Individuelt indpakkede vingummitaranteller fra Jelly Belly. Hvert kæledyr leveres med et sjovt fakta-ark samt instruktioner til pleje og håndtering af dit nye kæledyr.
Warheads Worms 113 g Warheads Worms 113 g 2
Tilgængelig
Slik

Warheads Worms

Warheads
113 g
23,95 kr.
Familiens nyeste medlem, WARHEADS Worms er den sureste orm nogensinde. Hver orm er en kombination af to fantastiske frugtsmage, legendarisk WARHEADS surhed og sprællende, god gummi.
Tilgængelig
Chokolade

Hershey's Candy Corn White Chocolate

Hershey's
43 g
14,95 kr.
Nyd en klassisk halloweensnack, nu formet som chokoladebar! HERSHEYS Candy Corn Creme Bar er lavet med en lækker, hvid creme prikket til med søde slikstykker, som er perfekt til "Slik eller Ballade"-raslere.
 2
  • Nedsat pris / -20%
Tilgængelig
Slik

Peeps Marshmallow Pumpkins

Peeps
31 g
12,76 kr. 15,95 kr.
PEEPS Marshmallow Pumpkins forbedrer enhver halloween. Luftig skumfidus og sødt sukker kombineret for at gøre disse græskarformede lækkerier til et ideelt valg til halloweenopskrifter og kunsthåndværk.
 2
  • Nedsat pris / -20%
Tilgængelig
Slik

Peeps Ghosts

Peeps
31 g
12,76 kr. 15,95 kr.
PEEPS Marshmallow Ghosts er så fantastisk lækre til halloween, at det er farligt! Brug dem i opskrifter, kunstværk eller som en sød halloweensnack. Disse luftige skumfidusspøgelser garanterer et smil på læben hos alle dine små trolde.
 2
  • Nedsat pris / -20%
Tilgængelig
Slik

Peeps Green Monsters

Peeps
31 g
12,76 kr. 15,95 kr.
Disse tre yndige montre vil helt sikkert skræmme en masse, som er ude at rasle. Lækker skumfidus med et fantastisk udseende. Peeps Monsters, som er formet som Frankensteins monster og farvet grøn er den samme fantastiske smagsvariant, som du har smagt i de originale Peeps i alle disse år. Til denne Halloween kan du forkæle dig selv eller din familie med...
 2
Tilgængelig
Slik

Haribo Ghostly Gummies

Haribo
113 g
21,95 kr.
Denne lækre bunke af tyggegummi og vingummi med Halloweentema kan blive delt ud til hvilken som helst troldmand eller heks, som banker på døren, men kan også serveres til små monstre til festerne. Og hvis al denne snak om flagremus og mus skræmmer dig fra vid og sans, må du hellere passe på produkterne i denne pose.
 2
  • Nedsat pris / -25%
Tilgængelig
Slik

Box Of Boogers

92 g
16,46 kr. 21,95 kr.
Udvalgt specielt til dig... Sure vingummibussemænd der ligner og føles som rigtige snotstykker! Hver pakke indeholder bussemænd i tre forskellige, fantastiske smagsvarianter: Snotmelon, Sur Grøn Bussemand, og Citron Snotter. Tag en vingummibussemand i hånden og gnask på den! Så lækkert med et snert af salt... ligesom rigtige bussemænd. vent lige lidt....

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.