Gigantisk Slik

9 varer
Viser 1 - 9 af 9 produkter
 • Giant Strawberry Skull Gummy Tangy 800 g Giant Strawberry Skull Gummy Tangy 800 g
  Available
  Giant Strawberry Skull Gummy Tangy
  800 g

  Dette kranie, som er inspireret af Dia De Los Muertos, ville være perfekt at have stående som bordpynt til en Halloween-fest. Den fås i en pikant jordbærsmag, vejer hele 800 g og har samme størrelse som et gennemsnitligt menneskehoved – Det er vildt!

  159,95 DKK
 • Giant Gummy Massive Bubble-Bum Poop 800 g Giant Gummy Massive Bubble-Bum Poop 800 g
  Available
  Giant Gummy Massive Bubble-Bum Poop
  800 g

  Hvad burde en vingummibæ smage af? Tyggegummi naturligvis... Syrligt jordbærtyggegummi for at være helt præcis – Det er virkelig “yucky yum yum” og er den mest perfekte gave til den teenager, som altid har øjnene på mobilen eller en person med humor!

  159,95 DKK
 • Giant Strawberry Gummy 800 g Giant Strawberry Gummy 800 g
  Available
  Giant Strawberry Gummy
  800 g

  Denne saftige vingummi med jordbærsmag er 200 x større end sit frugt-modstykke, men desværre tæller vingummi ikke med i frugt/grønt-regnskabet – Hvad med at holde en Wimbledon fest og bruge denne vingummi som bordpynt? Den er stor, den er saftig... Den er næsten for god til at være sand.

  159,95 DKK
 • Giant Marshmallow Sugar Skull Pop 380 g Giant Marshmallow Sugar Skull Pop 380 g
  Available
  Giant Marshmallow Sugar Skull Pop
  380 g

  Denne skumfidus er inspireret af “de dødes festival”, og er en bogstavelig fortolkning af et “sugar skull!”. Blød skumfidus med en delikat dekoration gør dette til en anderledes gigant! Der medfølger en maske, du kan klippe ud samt et spil, hvor du kan vinde en mundfuld af denne lækre skumfidus med smag af tropisk punch – Fantastisk Halloween-slilk.

  99,95 DKK
 • Jelly Belly Pet Rat 85 g Jelly Belly Pet Rat 85 g
  Available
  Jelly Belly Pet Rat
  85 g

  Du vil rent faktisk ønske dig disse gnavere overalt i dit køkken! De er bløde, tyggevenlige vingummier, der eksploderer af smag. Ideel til Halloween-dekorering, eller til at give væk ved fester. Hver eneste Pet Rat vejer ca. 85 gram, og er ca. 22 centimeter lang. Gummi Rat fra Jelly Belly er indpakkede enkeltvis. Hver Pet leveres med sjove fakta samt...

  39,95 DKK
 • Jelly Belly Pet Gator 85 g Jelly Belly Pet Gator 85 g
  Available
  Jelly Belly Pet Gator
  85 g

  Disse reptiler bider ikke – du bider dem! Pet Gators skønne vingummier, som fås i fire forskellige, lækre smagsvarianter: Kirsebær, lime, appelsin og blåbær. Hver alligator vejer 85 g og er ca. 22 cm lang. Individuelt indpakkede stykker vingummislik fra Jelly Belly. Hvert kæledyr leveres med et sjovt fakta-ark samt instruktioner til pleje og håndtering af...

  39,95 DKK
 • Jelly Belly Pet Tarantula 42 g Jelly Belly Pet Tarantula 42 g
  Available
  Jelly Belly Pet Tarantula
  42 g

  Vær ikke bange, for disse edderkopper er ikke farlige. De er lækre! Tarantelkæledyret er idelt at give til Halloween eller bruge som dekorationer. Hvert kæledyr vejer 42 g og er ca. 9 cm lang. Individuelt indpakkede vingummitaranteller fra Jelly Belly. Hvert kæledyr leveres med et sjovt fakta-ark samt instruktioner til pleje og håndtering af dit nye kæledyr.

  29,95 DKK
 • Toxic Waste Giant Hazardously Sour Candy 84 g
  Available
  Toxic Waste Giant Hazardously Sour Candy
  84 g

  Smag på den eneste sure type slik, som er stærk nok til officielt at blive stemplet som FARLIGT! Hver samlebeholder er udformet som en overfyldt tønde med giftigt affald, og er proppet med en blanding af super-sure smagsvarianter. Der er næsten 90 ml i tønden, som er fyldt med indpakkede stykker. Fantastisk beholderstørrelse og som gave.

  44,95 DKK
 • Touch Down Jawbreaker 95 g Touch Down Jawbreaker 95 g
  Available
  Touch Down Jawbreaker
  95 g

  Sjove plastikhjelme fyldt med syrlige, Jawbreakers i gigantstørrelse. Touchdown Jawbreaker-slikket er kommet for at bringe lidt football-sjov tilbage i vores børns liv og også ind i vores fejring af sommeren. En football-hjelm af plastik fyldt med en gigant, sur Jawbreaker! Prøv du at tackle disse enorme Jawbreakers eller endnu bedre, at sutte til de...

  19,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere