Gel & Roll

6 varer
Viser 1 - 6 af 6 produkter
 • Warheads Double Drops Liquid 30 ml Warheads Double Drops Liquid 30 ml
  Available
  Warheads Double Drops Liquid
  30 ml

  To SuperSour smage i én sej flaske. Prøv hver smag adskilt eller pres dem sammen for at opleve en rynkende to-smags oplevelse.

  19,95 DKK
 • Candyland Sherbet Fountain 25 g Candyland Sherbet Fountain 25 g
  Available
  Candyland Sherbet Fountain
  25 g

  Candyland Sherbet Fountains, en favorit blandt skolebørn siden 1925, ændrede for nylig deres indpakning - det populære kartonrør blev erstattet af et plastikrør. Gru og Rædsel!! Gudskelov forbliver smagen af Candyland Sherbet Fountains den samme, alt imens designet på plastikrøret appellerer til en ny generation af børn.

  9,95 DKK
 • Smarties Squeeze 64 g Smarties Squeeze 64 g
  Available
  Smarties Squeeze
  64 g

  Den fantastiske smag af Smarties slik i en sjov væske, der presses ud af et rør. Det er som tandpasta lavet med Smarties! En skarp og sur blanding af frugt i form af presbart slik fra Smarties som børn (og voksne) vil elske.

  19,95 DKK
 • Vimto Roller Licker 60 ml
  Available
  Vimto Roller Licker
  60 ml

  Flydende slik med smag af blandede frugter, produceret med den hemmelige Vimto-smag. Flydende slik med Vimto-smag, og leveres i den særlige kugle-dispenser. Produceret med naturlige farvestoffer og velegnet til vegetarer, veganere og folk med cøliaki. Det ideelle, sjove slik.

  15,95 DKK
 • Lickedy Lips 60 ml Lickedy Lips 60 ml
  Available
  Lickedy Lips
  60 ml

  Lickedy Lips – Søsteren til Brain Licker, surt, flydende slik med rulle-dispenser, som er godkendt af de skøreste, men med sin lyserøde flaske er den bare meget mere feminin end sin bror. Asorterede smagsvarianter, som inkluderer: Blå hindbær, jordbær og drue. Syrligt, flydende slik, som leveres i en handy roll-on slikdispenser. Rulles på tungen for at...

  14,95 DKK
 • Brain Licker Raspberry Candy Drink 60 ml Brain Licker Raspberry Candy Drink 60 ml
  Available
  Brain Licker Raspberry Candy Drink
  60 ml

  Syrligt, flydende slik med frugtsmag og den særlige, rullende kugle, som afleverer noget slik, når den rulles henover tungen. Det ligner en lille flaske, som er formet som en roll-on deodorant-beholder. Kuglen på toppen drejer så rundt, når man slikker på den, og afleverer så den syrlige væske.

  15,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere