Gel & Roll

 2
Tilgængelig
19,95 kr.
Twist N Lik Candy Ice Cream vil helt sikkert tilfredsstille unge som gamle da hver eneste plastikisvaffel måler ca. 12cm i højden, og er fyldt op med en speciel slik, der ”siver” ud af isvaflen, når du drejer på basen!
Brain Licker Raspberry Candy Drink 60 ml Brain Licker Raspberry Candy Drink 60 ml 2
Tilgængelig
15,95 kr.
Syrligt, flydende slik med frugtsmag og den særlige, rullende kugle, som afleverer noget slik, når den rulles henover tungen. Det ligner en lille flaske, som er formet som en roll-on deodorant-beholder. Kuglen på toppen drejer så rundt, når man slikker på den, og afleverer så den syrlige væske.
Lickedy Lips 60 ml Lickedy Lips 60 ml 2
Tilgængelig
Slik

Lickedy Lips

60 ml
14,95 kr.
Lickedy Lips – Søsteren til Brain Licker, surt, flydende slik med rulle-dispenser, som er godkendt af de skøreste, men med sin lyserøde flaske er den bare meget mere feminin end sin bror. Asorterede smagsvarianter, som inkluderer: Blå hindbær, jordbær og drue. Syrligt, flydende slik, som leveres i en handy roll-on slikdispenser. Rulles på tungen for at...
Tilgængelig
Slik

Vimto Roller Licker

Vimto
60 ml
15,95 kr.
Flydende slik med smag af blandede frugter, produceret med den hemmelige Vimto-smag. Flydende slik med Vimto-smag, og leveres i den særlige kugle-dispenser. Produceret med naturlige farvestoffer og velegnet til vegetarer, veganere og folk med cøliaki. Det ideelle, sjove slik.
Smarties Squeeze 64 g Smarties Squeeze 64 g 2
Tilgængelig
Slik

Smarties Squeeze

64 g
19,95 kr.
Den fantastiske smag af Smarties slik i en sjov væske, der presses ud af et rør. Det er som tandpasta lavet med Smarties! En skarp og sur blanding af frugt i form af presbart slik fra Smarties som børn (og voksne) vil elske.
 2
Tilgængelig
Slik

Barratt Sherbet Fountain

Candyland
25 g
9,95 kr.
Barratt Sherbet Fountains, en favorit blandt skolebørn siden 1925, ændrede for nylig deres indpakning - det populære kartonrør blev erstattet af et plastikrør. Gru og Rædsel!! Gudskelov forbliver smagen af Candyland Sherbet Fountains den samme, alt imens designet på plastikrøret appellerer til en ny generation af børn.
Warheads Double Drops Liquid 30 ml Warheads Double Drops Liquid 30 ml 2
Tilgængelig
Slik

Warheads Double Drops Liquid

Warheads
30 ml
19,95 kr.
To SuperSour smage i én sej flaske. Prøv hver smag adskilt eller pres dem sammen for at opleve en rynkende to-smags oplevelse.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.