Gel & Roll

Warheads Double Drops Liquid 30 ml Warheads Double Drops Liquid 30 ml 2
Tilgængelig
Slik

Warheads Double Drops Liquid

Warheads
30 ml
19,95 kr.
To SuperSour smage i én sej flaske. Prøv hver smag adskilt eller pres dem sammen for at opleve en rynkende to-smags oplevelse.
Toxic Waste Slime Licker 103 g Toxic Waste Slime Licker 103 g 2
Tilgængelig
Slik

Toxic Waste Slime Licker

Toxic Waste
103 g
24,95 kr.
Nyheden fra Toxic Waste slikgruppen er Slime Licker sur, rullende slikvæske. Det lyder ikke særlig sjovt, men prøv det engang ved at rulle det på din tunge for at få en rigtig sur oplevelse - på den gode måde selvfølgelig.
Candyland Sherbet Fountain 25 g Candyland Sherbet Fountain 25 g 2
Tilgængelig
Slik

Candyland Sherbet Fountain

Candyland
25 g
9,95 kr.
Candyland Sherbet Fountains, en favorit blandt skolebørn siden 1925, ændrede for nylig deres indpakning - det populære kartonrør blev erstattet af et plastikrør. Gru og Rædsel!! Gudskelov forbliver smagen af Candyland Sherbet Fountains den samme, alt imens designet på plastikrøret appellerer til en ny generation af børn.
Smarties Squeeze 64 g Smarties Squeeze 64 g 2
Tilgængelig
Slik

Smarties Squeeze

64 g
19,95 kr.
Den fantastiske smag af Smarties slik i en sjov væske, der presses ud af et rør. Det er som tandpasta lavet med Smarties! En skarp og sur blanding af frugt i form af presbart slik fra Smarties som børn (og voksne) vil elske.
Vimto Roller Licker 60 ml
Tilgængelig
Slik

Vimto Roller Licker

Vimto
60 ml
15,95 kr.
Flydende slik med smag af blandede frugter, produceret med den hemmelige Vimto-smag. Flydende slik med Vimto-smag, og leveres i den særlige kugle-dispenser. Produceret med naturlige farvestoffer og velegnet til vegetarer, veganere og folk med cøliaki. Det ideelle, sjove slik.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.