Gavekort 200kr.

Overrask en du holder af med et gavekort til iKiosk. Her kan modtageren selv vælge mellem Danmarks største udvalg af Amerikanske og Engelske produkter. Gavekortet sendes direkte til modtagers e-mail, og kan indløses på ikiosk.dk

Her kan du lave dit eget gavekort, med tilpasset design, ønsket leveringsdato og med din helt egen tekst og hilsen til den person som du vil give gavekortet til.

More details

Ved at købe denne vare kan du samle op til 20 loyalitetspoint. Din indkøbskurv total 20 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 8,00 DKK.

200,00 DKK

1

Mere info

Gavekortet til iKiosk sendes direkte til modtagers e-mail adresse på få sekunder, uden porto eller gebyr. Gavekortet kan efterfølgende indløses på ikiosks webshop.

Når du køber et gavekort kan du sende det via email til den heldige modtager. I emailen er der en kode som du skal bruge for at indløse gavekortet.

Gavekortet til iKiosk er den perfekte gave, da det er et meget anvendeligt gavekort for alle, da de fleste på et eller andet tidspunkt, skal have anderledes dagligevarer produkter.

HVORDAN INDLØSER JEG ET GAVEKORT?
Konkret består gavekortet i en kode, der kan bruges online på www.ikiosk.dk.
Når du kommer til kassen, indtaster du koden i gavekortfeltet - og klikker på opdatér til højre for at registrere koden. Hvis du ikke benytter hele beløbet på én gang, vil du blot kunne bruge restbeløbet en anden gang.

DET MED SMÅT
Gavekortet kan af tekniske årsager ikke bruges sammen med andre rabatkoder i kassen

 • Gavekortet har en gyldighed på 3 år fra modtagelsedatoen.
 • Gavekortet kan udelukkende benyttes på www.ikiosk.dk.
 • Gavekortet kan som udgangspunkt ikke indløses til kontanter.
 • Varedeklaration
 • Skriv en anmeldelse

  Gavekort 200kr.

  Gavekort 200kr.

  Sporbarhed:

  Batchnummer :

  Acceptér

  iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere