Frys-selv is

Frys selv is, som vi kender dem i Danmark er den nemmeste og mest nydebare måde a opleve dine yndlings amerikanske smag på en varm og solrig dag. Smid en boks ind i fryseren og nyd dem under hele sommeren. Vi har et bredt udvalg af frys selv is, alt fra nye barer til de velkendte favoritter. 

 2
Tilgængelig
Kolonial

Slush Puppie Strawberry Slushy

3 Pack - 750 ml
49,95 kr.
Frys-selv drik med frugtsmag og sødestoffer i et spændende, nyt format, som giver dig mulighed for at nyde den lækre, frosne SLUSH PUPPiE jordbær derhjemme eller på farten. Det bliver ikke lettere. Put bare dine SLUSH PUPPiE-poser i fryseren i mindst fire timer, hvorefter du kan nyde dem!
 2
Tilgængelig
Kolonial

Slush Puppie Blue Raspberry Slushy

3 Pack - 750 ml
49,95 kr.
Frys-selv drik med frugtsmag og sødestoffer i et spændende, nyt format, som giver dig mulighed for at nyde den lækre, frosne SLUSH PUPPiE blå hindbær derhjemme eller på farten. Det bliver ikke lettere. Put bare dine SLUSH PUPPiE-poser i fryseren i mindst fire timer, hvorefter du kan nyde dem!
 2
Tilgængelig
Kolonial

Slush Puppie Sour Cherry Slushy

3 Pack - 750 ml
49,95 kr.
Frys-selv drik med frugtsmag og sødestoffer i et spændende, nyt format, som giver dig mulighed for at nyde den lækre, frosne SLUSH PUPPiE kirsebær derhjemme eller på farten. Det bliver ikke lettere. Put bare dine SLUSH PUPPiE-poser i fryseren i mindst fire timer, hvorefter du kan nyde dem!
 2
Tilgængelig
Kolonial

Vimto Eezy Freezy Pyramids

Vimto
5 Pack - 310 ml
24,95 kr.
Frys-selv is produceret med smag af den lækre og hemmelige Vimto-smag. Indeholder sukker og sødestoffer.
Kool Pop Tropical 16 Pack - 680.4 g
Tilgængelig
Kolonial

Kool Pop Tropical

16 Pack - 680.4 g
24,95 kr.
Køl ned og nyd disse frys-selv-is i tropiske smagsvarianter! Fås i 8 varianter, der vil få dit mundvand til at løbe, og som alle børn vil elske. Inkl.: Summer Punch, Mango, Berry Punch, Wild Berry, Pineapple, Tropical Punch, Banana, og Citrus Punch.
Kool Pops Sour 16 Pack - 453.6 g
Tilgængelig
Kolonial

Kool Pops Sour

16 Pack - 453.6 g
24,95 kr.
Hold dig kølig denne sommer med Kool Pops i fire lækre, syrlige smagsvarianter! Lavet af ægte frugtjuice-koncentrat, som gør Freezer Pops til den ideelle snack uden for mange kalorier, men som stadigvæk giver dig en forfriskning i sommervarmen – skal bare fryses og nydes. De er den perfekte forfriskning på sommerlejren, i børnehaven, ved sportsstævner...
SunnyD Freezer Bar 10 Pack - 283.5 g
Tilgængelig
Kolonial

SunnyD Freezer Bar

10 Pack - 283.5 g
24,95 kr.
Der er solrige smil i bid af denne SunnyD Freezer Bar! Skal kun fryses og spises. Hver frossen bar giver dig en glat, sød og forfriskende smag af SunnyD, som gør den perfekt til at holde sig hydreret på en varm sommerdag eller på familieskovturen. Fås i tre fantastiske sommervarianter: Ananas og mango, appelsin, appelsin og jordbær. Både naturlige og...
Slush Puppie Slush Bars 10 Pack - 283.5 g
Tilgængelig
Kolonial

Slush Puppie Slush Bars

10 Pack - 283.5 g
24,95 kr.
Slush Puppie Slush Barer, nu med fire fantastiske smagsvarianter: Kirsebær, blå hindbær, cola, vandmelon. Frys den og spis!
WarHeads Freezer Bars Extreme Sour 10 pack - 283.5 g WarHeads Freezer Bars Extreme Sour 10 pack - 283.5 g 2
Tilgængelig
Kolonial

WarHeads Freezer Bars Extreme Sour

Warheads
10 pack - 283.5 g
24,95 kr.
Ligesom den klassiske Flavor Ice Pops eller Otter Freezer Pops, kan du fryse disse rør med væske for at skabe en sjov, frossen snack med Mega Warheads, Extreme Sour Candy smag og farver. Sortimentet omfatter fire vidunderlige smagsvarianter: Vandmelon, blå hindbær, æble og sorte kirsebær.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.