Frys-selv is

3 varer

Frys selv is, som vi kender dem i Danmark er den nemmeste og mest nydebare måde a opleve dine yndlings amerikanske smag på en varm og solrig dag. Smid en boks ind i fryseren og nyd dem under hele sommeren. Vi har et bredt udvalg af frys selv is, alt fra nye barer til de velkendte favoritter. 

Viser 1 - 3 af 3 produkter
 • Baskin Robbins Sherbet Freezer Bars 10 pack - 283 g Baskin Robbins Sherbet Freezer Bars 10 pack - 283 g
  Available
  Baskin Robbins Sherbet Freezer Bars
  10 pack - 283 g

  Nyd den lækre, premium smag i Baskin Robbins Sherbet (sodavandsis) i en isbar! Baskin Robbins Sherbet is med to smagsvarianter: Appelsin/Hindbær og Vindru/Grøn Æble. 

  24,95 DKK
 • Jolly Rancher Freezer Bars 10 Pack - 283.5 g
  Available
  Jolly Rancher Freezer Bars
  10 Pack - 283.5 g

  Hvis du elsker den søde og skarpe smag i Jolly Ranchers slik, vil du elske Jolly Rancher Freezer barer! Nyd fire smag der vil få tænderne til at løbe i vand; Vandmelon, Grøn Æble, Vindrue og Blå Hindbær. 

  24,95 DKK
 • Hawaiian Punch Freezer Bars 10 Pack - 283.5 g
  Available
  Hawaiian Punch Freezer Bars
  10 Pack - 283.5 g

  Hawaiian Punch Freezer Bars indeholder punch’et fra de originale frugt drinks og mere endda. Alle elsker den sjove smag i Hawaiian Punch, og nu er den sejere end før. Hver pakke indeholder en blanding af dine yndlings Hawaiian Punch smag, inklusiv Green Berry Rush, Orange Ocean, Fruit Juicy Red og Berry Blue Typhoon.

  24,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere