Frys-selv is

Frys selv is, som vi kender dem i Danmark er den nemmeste og mest nydebare måde a opleve dine yndlings amerikanske smag på en varm og solrig dag. Smid en boks ind i fryseren og nyd dem under hele sommeren. Vi har et bredt udvalg af frys selv is, alt fra nye barer til de velkendte favoritter. 

 2
Tilgængelig
Kolonial

Slush Puppie Strawberry Slushy

3 Pack - 750 ml
49,95 kr.
Frys-selv drik med frugtsmag og sødestoffer i et spændende, nyt format, som giver dig mulighed for at nyde den lækre, frosne SLUSH PUPPiE jordbær derhjemme eller på farten. Det bliver ikke lettere. Put bare dine SLUSH PUPPiE-poser i fryseren i mindst fire timer, hvorefter du kan nyde dem!
 2
Tilgængelig
Kolonial

Slush Puppie Blue Raspberry Slushy

3 Pack - 750 ml
49,95 kr.
Frys-selv drik med frugtsmag og sødestoffer i et spændende, nyt format, som giver dig mulighed for at nyde den lækre, frosne SLUSH PUPPiE blå hindbær derhjemme eller på farten. Det bliver ikke lettere. Put bare dine SLUSH PUPPiE-poser i fryseren i mindst fire timer, hvorefter du kan nyde dem!
 2
Tilgængelig
Kolonial

Slush Puppie Sour Cherry Slushy

3 Pack - 750 ml
49,95 kr.
Frys-selv drik med frugtsmag og sødestoffer i et spændende, nyt format, som giver dig mulighed for at nyde den lækre, frosne SLUSH PUPPiE kirsebær derhjemme eller på farten. Det bliver ikke lettere. Put bare dine SLUSH PUPPiE-poser i fryseren i mindst fire timer, hvorefter du kan nyde dem!
 2
Tilgængelig
Kolonial

Vimto Eezy Freezy Pyramids

Vimto
5 Pack - 310 ml
24,95 kr.
Frys-selv is produceret med smag af den lækre og hemmelige Vimto-smag. Indeholder sukker og sødestoffer.
Tilgængelig
Kolonial

Swizzels Push Up! Eezy Freezzy

Swizzels Matlow
5 Pack - 280 ml
24,95 kr.
Selvfrys-is med smag af frugt og tilsat både sukker og sødemiddel. Isene fås i tre berømte smagsvarianter, som er taget fra britisk slik: Fruity Pops, Drumstick samt Refreshers. Frys selv derhjemme. Produceret af frugtjuice og udelukkende naturlige farvestoffer.
Kool Pop Tropical 16 Pack - 680.4 g
Tilgængelig
Kolonial

Kool Pop Tropical

16 Pack - 680.4 g
24,95 kr.
Køl ned og nyd disse frys-selv-is i tropiske smagsvarianter! Fås i 8 varianter, der vil få dit mundvand til at løbe, og som alle børn vil elske. Inkl.: Summer Punch, Mango, Berry Punch, Wild Berry, Pineapple, Tropical Punch, Banana, og Citrus Punch.
Kool Pops Assorted 16 Pack - 680.4 g
Tilgængelig
Kolonial

Kool Pops Assorted

16 Pack - 680.4 g
24,95 kr.
Hav det lidt sjovt med den køligste frys-selv-is, der findes! Disse frys-selv-is kan afkøle selv den varmeste dag, og der venter dig lidt sjov i din fryser! Placér Kool Pops frys-selv-is i fryseren, vent på at væsken fryser til is, klip toppen af, og så er din is klar til at blive spist. De kølige smagsvarianter inkluderer: Jordbær, Blandede bær,...
Kool Pops Sour 16 Pack - 453.6 g
Tilgængelig
Kolonial

Kool Pops Sour

16 Pack - 453.6 g
24,95 kr.
Hold dig kølig denne sommer med Kool Pops i fire lækre, syrlige smagsvarianter! Lavet af ægte frugtjuice-koncentrat, som gør Freezer Pops til den ideelle snack uden for mange kalorier, men som stadigvæk giver dig en forfriskning i sommervarmen – skal bare fryses og nydes. De er den perfekte forfriskning på sommerlejren, i børnehaven, ved sportsstævner...
SunnyD Freezer Bar 10 Pack - 283.5 g
Tilgængelig
Kolonial

SunnyD Freezer Bar

10 Pack - 283.5 g
24,95 kr.
Der er solrige smil i bid af denne SunnyD Freezer Bar! Skal kun fryses og spises. Hver frossen bar giver dig en glat, sød og forfriskende smag af SunnyD, som gør den perfekt til at holde sig hydreret på en varm sommerdag eller på familieskovturen. Fås i tre fantastiske sommervarianter: Ananas og mango, appelsin, appelsin og jordbær. Både naturlige og...
Slush Puppie Slush Bars 10 Pack - 283.5 g
Tilgængelig
Kolonial

Slush Puppie Slush Bars

10 Pack - 283.5 g
24,95 kr.
Slush Puppie Slush Barer, nu med fire fantastiske smagsvarianter: Kirsebær, blå hindbær, cola, vandmelon. Frys den og spis!

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.