Frys-selv is

4 varer

Frys selv is, som vi kender dem i Danmark er den nemmeste og mest nydebare måde a opleve dine yndlings amerikanske smag på en varm og solrig dag. Smid en boks ind i fryseren og nyd dem under hele sommeren. Vi har et bredt udvalg af frys selv is, alt fra nye barer til de velkendte favoritter. 

Viser 1 - 4 af 4 produkter
 • Slush Puppie Slush Bars 10 Pack - 283.5 g
  Available
  Slush Puppie Slush Bars
  10 Pack - 283.5 g

  Slush Puppie Slush Barer, nu med fire fantastiske smagsvarianter: Kirsebær, blå hindbær, cola, vandmelon. Frys den og spis!

  24,95 DKK
 • Jolly Rancher Freezer Bars 10 Pack - 283.5 g Jolly Rancher Freezer Bars 10 Pack - 283.5 g
  Available
  Jolly Rancher Freezer Bars
  10 Pack - 283.5 g

  Hvis du elsker den søde og skarpe smag i Jolly Ranchers slik, vil du elske Jolly Rancher Freezer barer! Nyd to smagsvarianter, der vil få tænderne til at løbe i vand: Vandmelon og grønt æble.

  24,95 DKK
 • SunnyD Freezer Bar 10 Pack - 283.5 g
  Available
  SunnyD Freezer Bar
  10 Pack - 283.5 g

  Der er solrige smil i bid af denne SunnyD Freezer Bar! Skal kun fryses og spises. Hver frossen bar giver dig en glat, sød og forfriskende smag af SunnyD, som gør den perfekt til at holde sig hydreret på en varm sommerdag eller på familieskovturen. Fås i tre fantastiske sommervarianter: Ananas og mango, appelsin, appelsin og jordbær. Både naturlige og...

  24,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere