Ekstremt slik

44 varer

Ekstremt slik for den ekstreme slikelsker! Er du vild med en type slik, som er anderledes end det, andre kan lide? Så skal du købe ud fra denne indkøbsliste af ekstreme og vilde slikprodukter. Dine øjne vil drages mod den såkaldte “Hotlix-linje” af produkter, som inkluderer rigtige fårekyllinger, skorpioner, myrer og orme. Uanset hvad du kan lid...

Ekstremt slik for den ekstreme slikelsker! Er du vild med en type slik, som er anderledes end det, andre kan lide? Så skal du købe ud fra denne indkøbsliste af ekstreme og vilde slikprodukter. Dine øjne vil drages mod den såkaldte “Hotlix-linje” af produkter, som inkluderer rigtige fårekyllinger, skorpioner, myrer og orme. Uanset hvad du kan lide, så sørg for at dele med en ven.

Mindre
Mere
 • Bug Tape Gummy Candy 36 g Bug Tape Gummy Candy 36 g
  Available
  Bug Tape Gummy Candy
  36 g

  Rul vingummitapen ud for at finde en sværm af vingummiinsekter under det. Når du først er kommet dig over chokket, kan du nyde vingummier med jordbær og citronsmag.

  24,95 DKK
 • Red Hots 156 g Red Hots 156 g
  Available
  Red Hots
  156 g

  Små, runde kugler med kanelsmag lavet af tyggevenligt slik. Red Hots ligner Hot Tamales, men er blot mindre. Faktisk er de ideelle til kagedekoration og ligeså passende i en håndfuld, der kan guffes direkte.

  24,95 DKK
 • Giant Strawberry Skull Gummy Tangy 800 g Giant Strawberry Skull Gummy Tangy 800 g
  Available
  Giant Strawberry Skull Gummy Tangy
  800 g

  Dette kranie, som er inspireret af Dia De Los Muertos, ville være perfekt at have stående som bordpynt til en Halloween-fest. Den fås i en pikant jordbærsmag, vejer hele 800 g og har samme størrelse som et gennemsnitligt menneskehoved – Det er vildt!

  159,95 DKK
 • Jelly Belly Pet Tarantula 42 g Jelly Belly Pet Tarantula 42 g
  Available
  Jelly Belly Pet Tarantula
  42 g

  Vær ikke bange, for disse edderkopper er ikke farlige. De er lækre! Tarantelkæledyret er idelt at give til Halloween eller bruge som dekorationer. Hvert kæledyr vejer 42 g og er ca. 9 cm lang. Individuelt indpakkede vingummitaranteller fra Jelly Belly. Hvert kæledyr leveres med et sjovt fakta-ark samt instruktioner til pleje og håndtering af dit nye kæledyr.

  29,95 DKK
 • Giant Gummy Massive Bubble-Bum Poop 800 g Giant Gummy Massive Bubble-Bum Poop 800 g
  Available
  Giant Gummy Massive Bubble-Bum Poop
  800 g

  Hvad burde en vingummibæ smage af? Tyggegummi naturligvis... Syrligt jordbærtyggegummi for at være helt præcis – Det er virkelig “yucky yum yum” og er den mest perfekte gave til den teenager, som altid har øjnene på mobilen eller en person med humor!

  159,95 DKK
 • Giant Strawberry Gummy 800 g Giant Strawberry Gummy 800 g
  Available
  Giant Strawberry Gummy
  800 g

  Denne saftige vingummi med jordbærsmag er 200 x større end sit frugt-modstykke, men desværre tæller vingummi ikke med i frugt/grønt-regnskabet – Hvad med at holde en Wimbledon fest og bruge denne vingummi som bordpynt? Den er stor, den er saftig... Den er næsten for god til at være sand.

  159,95 DKK
 • Giant Marshmallow Sugar Skull Pop 380 g Giant Marshmallow Sugar Skull Pop 380 g
  Available
  Giant Marshmallow Sugar Skull Pop
  380 g

  Denne skumfidus er inspireret af “de dødes festival”, og er en bogstavelig fortolkning af et “sugar skull!”. Blød skumfidus med en delikat dekoration gør dette til en anderledes gigant! Der medfølger en maske, du kan klippe ud samt et spil, hvor du kan vinde en mundfuld af denne lækre skumfidus med smag af tropisk punch – Fantastisk Halloween-slilk.

  99,95 DKK
 • Jelly Belly Pet Rat 85 g Jelly Belly Pet Rat 85 g
  Available
  Jelly Belly Pet Rat
  85 g

  Du vil rent faktisk ønske dig disse gnavere overalt i dit køkken! De er bløde, tyggevenlige vingummier, der eksploderer af smag. Ideel til Halloween-dekorering, eller til at give væk ved fester. Hver eneste Pet Rat vejer ca. 85 gram, og er ca. 22 centimeter lang. Gummi Rat fra Jelly Belly er indpakkede enkeltvis. Hver Pet leveres med sjove fakta samt...

  39,95 DKK
 • Jelly Belly Pet Gator 85 g Jelly Belly Pet Gator 85 g
  Available
  Jelly Belly Pet Gator
  85 g

  Disse reptiler bider ikke – du bider dem! Pet Gators skønne vingummier, som fås i fire forskellige, lækre smagsvarianter: Kirsebær, lime, appelsin og blåbær. Hver alligator vejer 85 g og er ca. 22 cm lang. Individuelt indpakkede stykker vingummislik fra Jelly Belly. Hvert kæledyr leveres med et sjovt fakta-ark samt instruktioner til pleje og håndtering af...

  39,95 DKK
 • Toxic Waste Giant Hazardously Sour Candy 84 g
  Available
  Toxic Waste Giant Hazardously Sour Candy
  84 g

  Smag på den eneste sure type slik, som er stærk nok til officielt at blive stemplet som FARLIGT! Hver samlebeholder er udformet som en overfyldt tønde med giftigt affald, og er proppet med en blanding af super-sure smagsvarianter. Der er næsten 90 ml i tønden, som er fyldt med indpakkede stykker. Fantastisk beholderstørrelse og som gave.

  44,95 DKK
 • Brain Blasterz Surprise Eggs 15 g Brain Blasterz Surprise Eggs 15 g
  Available
  Brain Blasterz Surprise Eggs
  15 g

  Brain Blasterz og Hot Wheels med legetøj indeni. Hvert eneste grønne æg indeholder en midlertidig tatovering eller klistermærke, et stykke legetøj, du kan samle på eller en nøglering samt et udvalg  af noget virkelig tyggevenligt, syrligt slik.

  11,95 DKK
 • Touch Down Jawbreaker 95 g Touch Down Jawbreaker 95 g
  Available
  Touch Down Jawbreaker
  95 g

  Sjove plastikhjelme fyldt med syrlige, Jawbreakers i gigantstørrelse. Touchdown Jawbreaker-slikket er kommet for at bringe lidt football-sjov tilbage i vores børns liv og også ind i vores fejring af sommeren. En football-hjelm af plastik fyldt med en gigant, sur Jawbreaker! Prøv du at tackle disse enorme Jawbreakers eller endnu bedre, at sutte til de...

  19,95 DKK
 • Warheads Smashups Big Bag 92 g Warheads Smashups Big Bag 92 g
  Available
  Warheads Smashups Big Bag
  92 g

  SMASH-UPS kombinerer det bedste af flere verdener: Overvældende, nye smagskombinationer fyldt med det intense, sure brag, som WARHEADS har fået dig til at elske. Hvad venter du på? Bestil en pose 92g med det samme!

  24,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Warheads Smashups Extreme Sour Candy 56 g Warheads Smashups Extreme Sour Candy 56 g
  Available
  Warheads Smashups Extreme Sour Candy
  56 g

  SMASH-UPS kombinerer det bedste af flere verdener: Overvældende, nye smagskombinationer fyldt med det intense, sure brag, som WARHEADS har fået dig til at elske. Hvad venter du på? Bestil en 56g pose med det samme! 

  21,95 DKK
 • Now & Later EXTREME SOUR Apple 26 g Now & Later EXTREME SOUR Apple 26 g
  Available
  Now & Later EXTREME SOUR Apple
  26 g

  Now and Later Extreme Sour Apple. Kommer i en praktisk pakke i lommeformat med seks stykker. Bestil en pakke eller to med dine yndlingssmage og nyd den fantastiske lækkerbisken med Now and Later. Prøv det nye Now and Later Extreme Sour sortiment. Hvis du elsker syrlig æble, vil du elske disse.

  4,95 DKK
 • Warheads Tropical Hothead Extreme Heat Worms 141 g Warheads Tropical Hothead Extreme Heat Worms 141 g
  Available
  Warheads Tropical Hothead Extreme Heat Worms
  141 g

  Tag dine smagsløg med på en rejse til troperne og oplev Hothead gummiormenes unikke surhed, sødhed og krydderi. Med smag der er navngivet efter flydende, brandvarm lava udspyet fra topiske vulkanøer, vil dette fantastiske vingummislik med sikkerhed overraske og fornøje det øjeblik, de rammer din mund med det fulde spektrum af sur, sød og flammende...

  24,95 DKK
 • Cry Baby Extra Sour Candy Tears 56 g Cry Baby Extra Sour Candy Tears 56 g
  Available
  Cry Baby Extra Sour Candy Tears
  56 g

  Hvis du leder efter ekstra surt slik vil Cry Baby Tears ikke skuffe. Det vil med sikkerhed få rynkerne frem på dit ansigt. De fem smagsvarianter er: Citron, kirsebær, vindrue, appelsin og vandmelon.

  16,95 DKK
 • Warheads Dippin Ring 25 g Warheads Dippin Ring 25 g
  Available
  Warheads Dippin Ring
  25 g

  Nu kan du opleve sød-og-sur spas med Warheads Sour Dippers. Dette sjove lækkeri leveres med en sød og kølig slikkepind med bærsmag, lavet til at dyppe i bøtten med supersurt slikpulver!

  24,95 DKK
 • WarHeads Juniors Extreme Sour 49 g WarHeads Juniors Extreme Sour 49 g
  Available
  WarHeads Juniors Extreme Sour
  49 g

  Fuldkommen ekstreme slikpiller i praktiske beholdere! WarHeads sortimentet af smagsvarianter omfatter: Sort kirsebær, æble, citron, vandmelon og blå hindbær.

  19,95 DKK
 • Warheads Extreme Sour Hard Candy 56g 56 g Warheads Extreme Sour Hard Candy 56g 56 g
  Available
  Warheads Extreme Sour Hard Candy 56g
  56 g

  Det autentiske, ekstremt sure slik. Når du vil have slik med en kant, er det kun warheads sour, der kan levere det ekstremt sure, du tørster efter! Hver pose er assorteret med dine foretrukne smagsvarianter!  Only WARHEADS will deliver the EXTREME SOUR you crave!

  21,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • WarHeads Sour Twisted Taffy Rolls 86 g WarHeads Sour Twisted Taffy Rolls 86 g
  Available
  WarHeads Sour Twisted Taffy Rolls
  86 g

  Warheads præsenterer endnu en ny, syrlig smag for slikelskere overalt. De nye Sour Twisted Taffy Rolls indeholdende to stænger per pakke fås i smagsvarianter, som fungerer rigtig godt i syrligt slik. Den ene stang er med jordbær- og appelsinsmag, mens den anden er blå hindbær- og grønt æble-smag. 

  25,95 DKK
 • Chewits Xtreme Extremely Sour Apple Chews 34 g Chewits Xtreme Extremely Sour Apple Chews 34 g
  Available
  Chewits Xtreme Extremely Sour Apple Chews
  34 g

  Ekstreme frugtkarameller med smag af syrligt æble. Tør du at prøve en? Chewits Xtreme Sour med æblesmag har en skøn syrlig smag. Lige siden de kom på markedet tilbage i 1960erne, har Chewits været et kendt syn på legepladser rundt omkring i Storbritanien. Disse populære karameller er perfekte til børn, ligesom de fungerer godt som en syndig nydelse for...

  9,95 DKK
 • Chewits Xtrem Sour Tutti Frutti 34 g Chewits Xtrem Sour Tutti Frutti 34 g
  Available
  Chewits Xtrem Sour Tutti Frutti
  34 g

  Ekstreme frugtkarameller med smag af syrligt tutti frutti. Tør du at prøve en? Chewits Xtreme Sour med tutti frutti smag har en skøn syrlig smag. Lige siden de kom på markedet tilbage i 1960erne, har Chewits været et kendt syn på legepladser rundt omkring i Storbritanien. Disse populære karameller er perfekte til børn, ligesom de fungerer godt som en...

  9,95 DKK
 • Toxic Waste Red Drum 42 g Toxic Waste Red Drum 42 g
  Available
  Toxic Waste Red Drum
  42 g

  Hver samlerbeholder er formet som en overfyldt tønde af Toxic Waste og kommer pakket med et sortiment af supersure smage, der omfatter rød pære, tranebær, hindbær, rød drue og jordbær.

  14,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere