Yoo-Hoo Chocolate Drink 192 ml

Yoo-Hoo Chocolate Drink

192 ml
Der er desværre ikke nok varer på lager
6,95 kr.

(36,20 kr. Ltr.)

Inkl. moms

I otte generationer har Yoo-Hoo spillet en vigtig rolle i forbindelse med at tilfredsstille de søde tænder, dette med dens forfriskende chokoladesmag. Med dens bløde og fyldige smag vil Yoo-Hoo chokoladedrik, der er den perfekte drik for chokoladeelskere, med sikkerhed ramme plet.

Passer godt i madkassen eller sammen med din favoritsnack. Disse 192 ml kartoner er søde lækkerier, som børn simpelthen elsker.

Ingredienser
vand, højfruktose majssirup, valle, kakao, skummetMÆLK, naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, calciumnatriumkaseinat, majssirup faststoffer, monocalciumfosfat [E341], kaliumphosphat [E340], palmeolie, guargummi [E412], xanthangummi [E415], mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], salt, krydderier, SOJAlecithin [E322], Niacin (B3-vitamin), sucralose [E955], retinol palmitate (A vitamin), riboflavin (Vitamin B2) [E101], cholecalciferol (vitamin D3)
Allergener (indeholder)
Mælk, Soja
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Brugsanvisning
Serveres afkølet
Oprindelsesland
USA
Smag
Chokolade
Næringsindhold pr. 100 ml
Energi: 218 KJ / 52 Kcal. Protein: 0,5 g. Kulhydrat: 11,5 g. -heraf sukkerarter: 9,9 g. Fedt: 0,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,2 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.