SunnyD Orange Strawberry Singles 19.6 g

  SunnyD Orange Strawberry Singles

  19.6 g
  Ikke på lager
  19,95 kr.
  Inkl. moms

  Man finder en snert af jordbærsmag i pakkerne med denne klassiske citrusdrik med appelsin-/jordbærsmag fra SunnyD, og det resulterer i en smag, som du helt sikkert vil elske. Denne æske leveres med individuelle pakker, så du let kan lave dig en portion. Tilsæt en pakke til frokosten eller hav dem hjemme, så du kan lave dig en forfriskende og sød drik. Hver portion af drikkeblandingen fra SunnyD passer perfekt til en gennemsnitlig vandflaske. Du skal bare ryste flasken, og så er drikken klar til at blive nydt!

  Ingredienser
  citronsyre [E330], naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, æblesyre [E296], kunstige farvestoffer, ascorbinsyre (C-vitamin) [E300], salt, pektin [E440], natriumcarboxymethylcellulose [E466], magnesiumoxid [E530], acesulfam K [E950], trinatriumfosfat [E339], guargummi [E412], Allura Red AC (Red 40) [E129] *, sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *, indeholder en phenylalaninkilde
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Sukkerfri, Kosher
  Smag
  Appelsin, Jordbær
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1195 KJ / 286 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 57,1 g. -heraf sukkerarter: 0 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 2,5 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken