SunnyD Orange Singles 22.6

  SunnyD Orange Singles

  22.6
  Ikke på lager
  19,95 kr.
  Inkl. moms

  Hvem kan ikke lide den orange, pikante smag af SunnyD? Nu kan du hurtigt og let transformere dit almindelige vand med kedelig smag til et levende udbrud af appelsinsmag med dette SunnyD Singles to Go Drink Mix. Dens fordele inkluderer, at den er sukkerfri, har et lavt kalorieindhold og er en fortræffelig kilde til C-vitamin. SunnyDs vandblanding er et middel til at holde sig hydreret samtidig med, at du kan nyde din yndlingssmag uden tilsatte sukre. 

  Ingredienser
  citronsyre [E330], naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, maltodextrin, aspartam [E951], kunstige farvestoffer, ascorbinsyre (C-vitamin) [E300], salt, acesulfam K [E950], natriumcarboxymethylcellulose [E466], magnesiumoxid [E530], pektin [E440], trinatriumfosfat [E339], guargummi [E412], tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, sunset yellow FCF (yellow 6) [E110] *
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Sukkerfri, Kosher
  Smag
  Appelsin
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1046 KJ / 250 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 75 g. -heraf sukkerarter: 0 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 2,19 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken