Sun Exotic Pineapple & Coconut 330 ml

Sun Exotic Pineapple & Coconut

330 ml
1 Anmeldelser
Der er desværre ikke nok varer på lager
9,95 kr.

(29,88 kr. Ltr.)

Inkl. moms

+ 1,00 kr. pant

Brusende Pineapple Juice & Coconut Water læskedrik, der indeholder 11 % rigtig frugtjuice. Smag solskinnet med eksperten i blandede frugtdrikkevarer, Sun Exotic. En lækker blanding af saftig ananas og forfriskende kokosnøddemælk. Uden kunstige farve- og sødemidler.

Ingredienser
kulsyreholdigt vand, sukker, koncentreret frugtsaft, ananas, kokosnød, pektin [E440], arabisk gummi [E414], glycerolestere af fyrreharpiks [E445], aromaer, citronsyre [E330], trinatrium citrat / mononatriumcitrat [E331], natriumbenzoat [E211]
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Brugsanvisning
Serveres afkølet
Oprindelsesland
Storbritannien
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Tilsætningsstoffer
Ingen kunstige farvestoffer
Smag
Ananas, Kokosnød
Næringsindhold pr. 100 ml
Energi: 224 KJ / 53 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 12,9 g. -heraf sukkerarter: 12,6 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,04 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Er helt tosset med den!
Jeg prøvede denne fra en lille kiosk, for et par måneder siden og blev positivt overrasket. Dette site har den heldigvis, så det er super lækkert! - den er nemlig ikke særlig nem at finde.
d.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.