Snapple Apple 500 ml

Snapple Apple

500 ml
1 Anmeldelser
Der er desværre ikke nok varer på lager
19,95 kr.

(39,90 kr. Ltr.)

Inkl. moms

+ 1,00 kr. pant

Et modent, rødt æbles friske frugtsmag bad simpelthen om at komme på flaske. Vi gjorde tjenesten med glæde. You can't spell Snapple without apple.

Opbevaringsforskrift
Åbnet: 3 dage i køleskabet
Brugsanvisning
Bør rystes godt og nydes koldt
Oprindelsesland
Skotland
Tilsætningsstoffer
Ingen kunstige farvestoffer, Ingen kunstige konserveringsmidler, Ingen kunstige smagsstoffer
Farve
Rød
Smag
Æble
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Elsker Snapple
Det er så svært at finde denne snapple, men denne smag af æble elsker jeg. Den smager af ægte æblejuice meget bedre end andre almindelige æblejuice smag.
d.

iKiosk bruger cookies til at tilpasse indhold, annoncer og andre tjenester.