Skittles Milkshake 350 ml

Skittles Milkshake

350 ml
Der er desværre ikke nok varer på lager
19,95 kr.

(57,00 kr. Ltr.)

Inkl. moms

Nu kan du nyde en kombination af jordbær, citron, solbær og andre frugtagtige smage i en lækker mælkedrink.

Ingredienser
MÆLK, vand, sukker, vallepulver (fra MÆLK), modificeret stivelse [E1401], xanthangummi [E415], guargummi [E412], naturlige aromaer, carminer [E120], vegetabilsk kul [E153]
Allergener (indeholder)
Mælk
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Åbnet: 3 dage i køleskabet
Brugsanvisning
Bør rystes godt og nydes koldt
Oprindelsesland
Storbritannien
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Farve
Rød
Smag
Jordbær, Citron, Solbær, Frugt
Næringsindhold pr. 100 ml
Energi: 284 KJ / 69 Kcal. Protein: 3,1 g. Kulhydrat: 11,1 g. -heraf sukkerarter: 10,4 g. Fedt: 1,3 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0,9 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,2 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

iKiosk bruger cookies til at tilpasse indhold, annoncer og andre tjenester.