Pokka Melon 240 ml

Pokka Melon

240 ml
1 Anmeldelser
14,95 kr.
Inkl. moms

Elsker du melonbrød, melon vingummi og melon sodavand? Jamen så har vi et drik for dig! Denne melon mælkedrik er en dåse fyldt med sød, lækker, melonsmagende lækkerhed. Serveres bedst koldt. 

Allergener (indeholder)
Mælk
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Brugsanvisning
Bør rystes godt og nydes koldt
Smag
Melon
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

Min personlige favorit
Dette er min nye personlige favorit, og jeg har lige købt nogle flere! I modsætning til alle andre drikke som jeg har smagt før, vil jeg virkelig anbefale det!
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

20-03-2020

Batchkode :

12694

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.