Pepsi Throwback Real Sugar

  Pepsi Throwback Real Sugar

  355 ml
  Ikke på lager
  14,95 kr.
  Inkl. moms

  + 1,00 kr. pant

  Pepsi Throwback vil føre dine smagsløg til en anden tid, en tid før 80'erne, da læskedrikke var sødet til med rørsukker i stedet for fruktoserig kornsirup. Det er præcis, hvad denne drik er. Lavet med rigtig sukker i en dåse, der viser det gamle, retro logo. Introduceret af Pepsi i 2009 som en begrænset udgave, men er nu et stykke permanent inventar i deres sortiment. Prøv det

  Ingredienser
  kulsyreholdigt vand, sukker, karamel [E150a], phosphorsyre [E338], koffein, naturlige aromaer
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Serveres afkølet
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Cola
  Næringsindhold pr. 100 ml
  Energi: 177 KJ / 42 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 11,3 g. -heraf sukkerarter: 11,3 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,02 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken