Pepsi Cherry Vanilla 355 ml

Pepsi Cherry Vanilla

355 ml
1 Anmeldelser
Der er desværre ikke nok varer på lager
11,95 kr.

(33,66 kr. Ltr.)

Inkl. moms

+ 1,00 kr. pant

Vi introducerer hermed Pepsi Cherry Vanilla Cola! Den forfriskende, fantastiske smag af Pepsi er kombineret med et brag af naturlig kirsebærsmag med et sødt hint af vanilje. 

Kulsyreholdigt vand, majssirup med højt fructoseindhold, karamel farve, naturlig smag, phosphorsyre, kaliumsorbat (bevarer friskhed), kaliumcitrat, citronsyre, koffein, kaliumbenzoat (bevare friskhed), calcium dinatrium EDTA (for at beskytte smag).

Ingredienser
kulsyreholdigt vand, højfruktose majssirup, karamel [E150a], naturlige aromaer, phosphorsyre [E338], kaliumsorbat [E202], monokaliumcitrat / trikaliumcitrat [E332], citronsyre [E330], koffein, Calciumdinatriumethylendiamintetraacetat (Calciumdinatrium-EDTA) (for at bevare friskheden) [E385], naturlig vanilje ekstrakt
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Brugsanvisning
Serveres afkølet
Oprindelsesland
USA
Smag
Kirsebær, Vanilje
Næringsindhold pr. 100 ml
Energi: 177 KJ / 42 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 11,5 g. -heraf sukkerarter: 11,5 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,02 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

rigtig god sodavand
den bedste udgave af Pepsi jeg har smagt
d.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.