Old Jamaica Ginger Beer 330 ml
Old Jamaica Ginger Beer 330 ml
  Old Jamaica Ginger Beer 330 ml
  Old Jamaica Ginger Beer 330 ml

  Old Jamaica Ginger Beer

  1 Anmeldelser
  330 ml
  På lager
  10,95 kr.
  Inkl. moms

  + 1,00 kr. pant

  Frisk og lækker ingefær sodavand, som netop nu hitter i Danmark. En kraftig smag af ingefær. Et uforligneligt brag af autentisk, hed jamaiciansk ingefær sodavand med ingefærølsmag og brus.

  Ingredienser
  kulsyreholdigt vand, sukker, citronsyre [E330], aromaer, arabisk gummi [E414], mononatriumcitrat [E331], natriumbenzoat [E211], sucralose [E955]
  Allergener (kan indeholde)
  Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Lupin, Mælk, Bløddyr, Sennep, Nødder, ​Jordnødder, Sesamfrø, Soja, Svovldioxid, Glute​n
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Serveres afkølet
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Farve
  Orange
  Tema
  Fars dag
  Smag
  Ingefær
  Næringsindhold pr. 100 ml
  Energi: 85 KJ / 20 Kcal. Protein: 0,1 g. Kulhydrat: 4,9 g. -heraf sukkerarter: 4,9 g. Fedt: 0,1 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,07 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  dette er godt
  dette er godt. masser af stærkt ingefær smag. kan anbefales.
  d.

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  31-03-2022

  Batchkode :

  0253 23:35

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken