Old Jamaica Ginger Beer 330 ml
Old Jamaica Ginger Beer 330 ml
Old Jamaica Ginger Beer 330 ml
Old Jamaica Ginger Beer 330 ml

Old Jamaica Ginger Beer

330 ml
1 Anmeldelser
9,95 kr.

(30,15 kr. Ltr.)

Inkl. moms

+ 1,00 kr. pant

Frisk og lækker ingefær sodavand, som netop nu hitter i Danmark. En kraftig smag af ingefær. Et uforligneligt brag af autentisk, hed jamaiciansk ingefær sodavand med ingefærølsmag og brus.

Ingredienser
kulsyreholdigt vand, sukker, citronsyre [E330], aromaer, arabisk gummi [E414], trinatrium citrat / mononatriumcitrat [E331], natriumbenzoat [E211], sucralose [E955]
Allergener (kan indeholde)
Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Lupin, Mælk, Bløddyr, Sennep, Nødder, ​Jordnødder, Sesamfrø, Soja, Svovldioxid, Glute​n
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Brugsanvisning
Serveres afkølet
Oprindelsesland
Storbritannien
Farve
Orange
Tema
Fars dag
Smag
Ingefær
Næringsindhold pr. 100 ml
Energi: 85 KJ / 20 Kcal. Protein: 0,1 g. Kulhydrat: 4,9 g. -heraf sukkerarter: 4,9 g. Fedt: 0,1 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,07 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

dette er godt
dette er godt. masser af stærkt ingefær smag. kan anbefales.
d.

Sporbarhed:

Bedst før :

30-06-2020

Batchkode :

8362 22:30

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.