Mug Root Beer 355 ml

  Mug Root Beer

  355 ml
  Ikke på lager
  14,95 kr.
  Inkl. moms

  + 1,00 kr. pant

  Fra at nyde et køligt glas til en familiemiddag, til at hænge ud med venner, og til at tilberede root beer-dessert har Mugs' extra cremede vaniljesmag og unikke blanding af sødhed og krydderi skabt minder i over 65 år. Blot én tår af Mug Root Beers vil tage dig med tilbage til de sorgløse dage med masser af sjov og ballade, og det er stadig den perfekte drik for hele familien at nyde sammen!

  Ingredienser
  majssirup, karamel [E150a], natriumbenzoat [E211], citronsyre [E330], naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, modificeret fødevarestivelse, Calciumdinatriumethylendiamintetraacetat (Calciumdinatrium-EDTA) (for at bevare friskheden) [E385], quillaiaekstrakt [E999]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Serveres afkølet
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Root Beer
  Næringsindhold pr. 100 ml
  Energi: 189 KJ / 45 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 12,1 g. -heraf sukkerarter: 12,1 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,05 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken