Mountain Dew Voltage 355 ml

  Mountain Dew Voltage

  2 Anmeldelser
  355 ml
  Ikke på lager
  14,95 kr.
  Inkl. moms

  + 1,00 kr. pant

  Mountain Dew Voltage er en sodavand smagt til med blå hindbær og tilført ginseng samt, har en skinnende blå farve. DEWs opkvikkende smag er ladt med ginseng, hindbær og citrussmag. Et lyn fanget i en flaske.

  Ingredienser
  kulsyreholdigt vand, højfruktose majssirup, naturlige aromaer, citronsyre [E330], natriumbenzoat [E211], koffein, mononatriumcitrat [E331], arabisk gummi [E414], vegetabilsk olie, ginsengekstrakt, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], Allura Red AC (Red 40) [E129] *
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Serveres afkølet
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Hindbær, Citrus
  Næringsindhold pr. 100 ml
  Energi: 200 KJ / 48 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 13 g. -heraf sukkerarter: 13 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,04 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  2 Anmeldelser

  Den bedste Sodavand
  Den bedste sodavand jeg har smagt! har drukket den siden 2013/2014 og lige siden har det været min favorite sodavand
  d.

  PRØV DET!!
  Giv det en chance. Den har en bedre smag end den så regelmæssig DEW!!!!!!
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken