Mountain Dew Ice Lemon Lime 355 ml

Mountain Dew Ice Lemon Lime

355 ml
11,95 kr.

(33,66 kr. Ltr.)

Inkl. moms

+ 1,00 kr. pant

En klar, forfriskende citron-lime Dew med et stænk af rigtig juice. Der er cool, og så er der Mtn dew ice. En klar, forfriskende citron-lime Dew med et stænk af rigtig juice, som hjælper med at holde dig opladt hele dagen. Slap ordenligt af og få en endnu hårdere forfriskning. En klar, forfriskende DEW med citron-limesmag som et twist til den klassiske DEW, du kender.

Advarsel
Højt koffeinindhold. Bør ikke indtages af børn eller gravide eller ammende kvinder.
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Brugsanvisning
Serveres afkølet
Oprindelsesland
USA
Smag
Citron, Lime
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

08-04-2019

Batchkode :

0310AS10023

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.