Mountain Dew Code Red 355 ml

  Mountain Dew Code Red

  1 Anmeldelser
  355 ml
  Ikke på lager
  12,95 kr.
  Inkl. moms

  + 1,00 kr. pant

  Det er anderledes på bjerget. Mountain Dew Code Red Soda har Mountain Dews fantastiske smag og opstemthed med et knald af kirsebær. Mountain Dew Code Red Soda. Med et rus af kirsebærsmag og andre, naturlige smagsstoffer, lavt saltindhold, uden fedt og gluten.

  Ingredienser
  kulsyreholdigt vand, højfruktose majssirup, koncentreret frugtsaft, appelsin, citronsyre [E330], natriumpolyphosphater [E452], natriumbenzoat [E211], naturlige aromaer, koffein, mononatriumcitrat [E331], arabisk gummi [E414], Calciumdinatriumethylendiamintetraacetat (Calciumdinatrium-EDTA) (for at bevare friskheden) [E385], Allura Red AC (Red 40) [E129] *, vegetabilsk olie, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne., Højt koffeinindhold. Bør ikke indtages af børn eller gravide eller ammende kvinder.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Serveres afkølet
  Oprindelsesland
  USA
  Farve
  Rød
  Smag
  Kirsebær
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  en af de bedste Sodavand
  en af mine favoriter, langt bedre end den normale Mountain Dew.
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken