Monster Maxx Eclipse Maximum Strength 355 ml

  Monster Maxx Eclipse Maximum Strength

  355 ml
  Ikke på lager
  34,95 kr.
  Inkl. moms

  + 1,00 kr. pant

  Lad dig ikke narre af den slanke dåse. Monster MAXX er fyldt op og bringer vores hidtil kraftigste slag. Du må godt kalde os skøre, men vi har ekstraopladet vores Monster Energy-grunddrik og derefter tilført nitrogenoxid for at opnå en glat og unik tekstur, en smag som ikke er set i denne verden før, samt et ordentligt brag af en puls. Hop med op i rumskibet og nyd turen. Monster MAXX kender ingen grænser!

  Ingredienser
  kulsyreholdigt vand, sukker, glukosesirup, citronsyre [E330], taurin, mononatriumcitrat [E331], naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, ekstrakt af panax ginseng, koffein, kaliumsorbat [E202], kaliumbenzoat [E212], Niacin (B3-vitamin), pantotensyre (B5-vitamin), L-carnitin-L-tartrat, inositol, vitamin B6, Allura Red AC (Red 40) [E129] *, brilliant blue FCF (Blue 1) [E133], vitamin B12
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  Højt koffeinindhold. Bør ikke indtages af børn eller gravide eller ammende kvinder., * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Serveres afkølet
  Oprindelsesland
  USA
  Næringsindhold pr. 100 ml
  Energi: 189 KJ / 45 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 11,8 g. -heraf sukkerarter: 10,7 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,25 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken