Monster Java Salted Caramel 473 ml

  Monster Java Salted Caramel

  473 ml
  Ikke på lager
  34,95 kr.
  Inkl. moms

  Det er tid til at komme videre og tage imod det næste. Java Monster...Premium coffee og creme brygget med en dræbers smag, superopladt med Monster energiblandingen. Kaffe lavet på Monster-måden, vidt åbent med en tag-ingen-fanger-attitude og oplevelse.

  Ingredienser
  kaffe, vand, skummetMÆLK, sukker, fløde, glukosesirup, taurin, mononatriumcitrat [E331], ekstrakt af panax ginseng, salt, naturlige aromaer, ascorbinsyre (C-vitamin) [E300], mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], maltodextrin, modificerede celluloser [E460], guargummi [E412], koffein, karamelliseret sukkersirup, sucralose [E955], Niacin (B3-vitamin), carrageenan [E407], natriumcarboxymethylcellulose [E466], inositol, glucuronolacton, guarana frø ekstrakt, L-carnitin-L-tartrat, vitamin B6, riboflavin (Vitamin B2) [E101]
  Allergener (indeholder)
  Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  Højt koffeinindhold. Bør ikke indtages af børn eller gravide eller ammende kvinder.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Bør rystes godt og nydes koldt
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Kosher
  Smag
  Kaffe
  Næringsindhold pr. 100 ml
  Energi: 174 KJ / 42 Kcal. Protein: 1,7 g. Kulhydrat: 6,3 g. -heraf sukkerarter: 5,4 g. Fedt: 1 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0,6 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,3 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken