Monster Dragon Tea White Tea 458 ml

  Monster Dragon Tea White Tea

  458 ml
  Ikke på lager
  34,95 kr.
  Inkl. moms

  + 1,00 kr. pant

  Helt tilbage i oldtidens Song Dynasti var hvid te forbeholdt kongelige, og udelukkende serveret af jomfruer som et symbol på ære og respekt. Ind kommer dragen … vi kombinerede den fineste, hvide te, sort te og dragefrugt, og bryggede os en ny Monster Rehab – fin nok til en kejser men tilgængelig for alle, og jomfruer er ikke påkrævet. Monster Rehab White dragon Tea er en triple-trussel, som forfrisker med en dræbende blanding af hvid te, sort te, elektrolytter, og vores vilde blanding af Monster Energi.

  Ingredienser
  brygget te, vand, glukosesirup, druesaftkoncentrat, taurin, naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, citronsyre [E330], trinatrium citrat / mononatriumcitrat [E331], æblesaftkoncentrat, ekstrakt af panax ginseng, magnesium lactat [E329], calciumlactat [E327], kaliumphosphat [E340], koffein, kokosvand, frugtpuréer, Niacin (B3-vitamin), salt, sucralose [E955], pantotensyre (B5-vitamin), acesulfam K [E950], L-carnitin-L-tartrat, inositol, blåbærpuré, koncentreret frugtsaft, mango, vitamin B6, vitamin B12
  Allergener (indeholder)
  Nødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  Højt koffeinindhold. Bør ikke indtages af børn eller gravide eller ammende kvinder.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Serveres afkølet
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Kosher
  Næringsindhold pr. 100 ml
  Energi: 35 KJ / 8 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 2,5 g. -heraf sukkerarter: 1,7 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,11 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  27-09-2021

  Batchkode :

  CT#893 21:27

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken