Mello Yello Original 355 ml

  Mello Yello Original

  355 ml
  På lager
  12,95 kr.
  Inkl. moms

  + 1,00 kr. pant

  Mello Yello er og bliver et lækkert alternativ fyldt med smag såvel som energi. Denne strålende og farverige læskedrik vil give dig det tiltrængte boost midt på en arbejds- eller skoledag. Giv dig selv et løft og bestil en pakke af denne lækre citrus-pop med det samme!

  Ingredienser
  kulsyreholdigt vand, højfruktose majssirup, koncentreret frugtsaft, appelsin, citronsyre [E330], naturlige aromaer, natriumbenzoat [E211], Calciumdinatriumethylendiamintetraacetat (Calciumdinatrium-EDTA) (for at bevare friskheden) [E385], monokaliumcitrat / trikaliumcitrat [E332], koffein, tartrazine (FD&C Yellow 5) [E102] *, johannesbrødkernemel [E410]
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  * Indeholder azofarvestoffer som kan have negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne., Højt koffeinindhold. Bør ikke indtages af børn eller gravide eller ammende kvinder.
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Brugsanvisning
  Serveres afkølet
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Citrus
  Næringsindhold pr. 100 ml
  Energi: 200 KJ / 48 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 13,2 g. -heraf sukkerarter: 13 g. Fedt: 0 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,04 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  15-02-2021

  Batchkode :

  JAC 1335

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken